Narrowcasting Apeldoorn

Screenlink is de specialist op het gebied van narrowcasting in Apeldoorn. De expert stelt bedrijven en instellingen in staat om te communiceren met beeldschermen met onder meer de klanten en de eigen medewerkers. Screenlink kan maatwerk bieden als het om narrowcasting gaat. En dat voor elke organisatie.

Onze oplossing voor jou

Narrowcasting systeem Apeldoorn

Wie zoekt naar een geschikt narrowcasting systeem in Apeldoorn, die doet een beroep op de professionals van Screenlink. Afhankelijk van je specifieke wensen kun je kiezen voor vier verschillende oplossingen: Essentials, Basic, Premium en Ultimate. Van zeer uitgebreid tot Essentials, de basisuitvoering dus. Narrowcasting is ondertussen uitgegroeid tot dé manier waarop bedrijven met vooral de klanten communiceert. Actuele aanbiedingen en nieuwe producten kunnen zo op meer dan uitstekende wijze gepresenteerd worden. Narrowcasting kan eveneens gebruikt worden om de eigen medewerkers extra te motiveren en kan direct aangesloten worden op het interne data systeem. Zo zou je dus bijvoorbeeld de omzetcijfers kunnen laten zien. Narrowcasting Apeldoorn biedt meer en meer mogelijkheden wat betreft de uitingen en de vormen.

Narrowcasting oplossingen Apeldoorn

Aan narrowcasting oplossingen in Apeldoorn geen gebrek als je een beroep doet op Screenlink.nl. Problemen met het systeem? De aanbieder zal meteen ondersteuning bieden en met oplossingen komen, niet voor niets staat de support-service hoog aangeschreven. Ondertussen maken met name ziekenhuizen, zorgpraktijken en winkelcentra gretig gebruik van het Ultimate pakket het meest uitgebreide pakket dat er is. Met Essentials kies je voor het standaardpakket, iets dat steeds meer retailorganisatie met verschillende vestigingen doen, en dan specifiek die groep die zelf kant-en-klare content heeft voor alle filialen. Basic past uitstekend bij de wat kleinere midden- en kleinbedrijven, lokale winkels, zorgverleners en de horeca. Premium is opvallend populair onder die bedrijven die KPI’s steeds automatisch willen laten zien en die bovendien in staat willen zijn een dynamische uitzending te verzorgen.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!