Narrowcasting Breda

Met narrowcasting in Breda bereik je jouw publiek

Wanneer het gaat om narrowcasting in Breda weten steeds meer bedrijven Screenlink.nl te vinden. Begrijpelijk, want steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van narrowcasting. Wij zijn al jaren een specialist op het gebied van narrowcast oplossingen op maat. Narrowcasting kan op diverse manieren worden ingezet: om in-house te communiceren, outdoor te adverteren of gasten op de hoogte te houden. Wie je doelgroep ook is: wij zorgen voor de perfecte oplossing. Wie een allround partner zoekt voor narrowcasting in Breda moet zeker contact met ons opnemen. Wij leveren, installeren en ondersteunen met het vormgeven en vertonen van je boodschappen.

Onze oplossing voor jou

Hoe wil jij narrowcasting in Breda inzetten?

Je realiseert het je misschien niet, maar je pand biedt waarschijnlijk zeer goede mogelijkheden om nog veel effectiever te communiceren of adverteren. Denk alleen maar eens aan alle lege plekken aan de wanden in vrijwel alle ruimtes. Waarom zou je deze plekken niet benutten om op een fraaie en doeltreffende wijze boodschappen te tonen? Wij zorgen hiervoor. Screenlink.nl kan je elk soort narrowcasting systeem in Breda leveren. Welk systeem dit wordt, is afhankelijk van je wensen en eisen. Wij kunnen echter perfecte oplossingen bieden voor elk gebruik en, ook niet onbelangrijk, elk budget. Wij installeren complete systemen door het hele pand heen, maar ook bijvoorbeeld een enkel scherm bij de receptie.

Maak kennis met ons

Wij hanteren altijd maatwerk wanneer het gaat om narrowcasting oplossingen in Breda. Daarom vinden wij het belangrijk om je wensen en eisen te leren kennen. Zo kunnen wij met je meedenken en op basis van onze ervaring adviseren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor narrowcasting in Breda te bespreken. Wij vertellen je graag meer over onze oplossingen of komen langs op locatie om samen met jou naar het pand te kijken en te vertellen over de mogelijkheden.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!