Content maak je zelf

Narrowcasting content

Narrowcasting is het uitzenden van bepaalde content voor een specifieke doelgroep. Narrowcasting content zijn de boodschappen die je op je beeldschermen wil laten zien. Denk hierbij aan foto’s , video’s en informatieve slides. Net als bij een moderne website maak je de content in een narrowcasting systeem zelf. Zodoende kun je snel en zonder extra kosten de content op de schermen plaatsen. We onderscheiden een drietal soorten content.

Eenvoudig

Eigen content maken

Via de content management systeem kun je zelf content maken, inplannen en op een of meerdere narrowcasting schermen zetten. Dit is de basis van elk modern narrowcasting systeem. Narrowcasting content moet worden afgestemd op jouw doelgroep, actueel en relevant zijn.

Dit kan in de retail content bijvoorbeeld zijn om aanbiedingen of product informatie aan klanten te tonen. In de zorg relevante informatie voor de wachtkamer zoals info video’s en het voorstellen van medewerkers. Bij de interne communicatie voor bedrijven kunnen dit vacatures, bedrijfsfilms, de jarigen, nieuws van de Personeel Vereniging en dergelijke zijn.  Het is gemakkelijk als je de content zelf kunt maken.

Digital Signage
Workshop op maat

Narrowcasting content optimaliseren?

We geven een workshop op maat. Het resultaat van de workshop zal zijn dat u met veel meer vertrouwen met de oplossing zult werken, uw Narrowcasting oplossing meer “leeft” binnen uw organisatie en veel efficiënter wordt gebruikt. Ten slotte zal deze workshop resulteren dat u krachtiger communiceert wat meer plezier geeft bij de gebruiker.

Digital Signage
Niets maar aan doen

Automatische content

Hierbij maken we koppelingen aan externe bronnen zodat de content automatisch op het scherm komt. Denk hierbij aan buienradar, filenieuws, vertrektijden van het OV9292. Ook het laatste nieuws van NU.nl en een RSS feed vallen hier onder. Een zeer goede aanvulling. Screenlink heeft een uitgebreid van koppeling mogelijkheden.

belangrijke info

Interne koppelingen

Hiermee kun je bijvoorbeeld je eigen Social Media kanalen koppelen aan de schermen. Speciaal voor makelaars maken we een koppeling met de Realworks account zodat woningen die te koop komen, automatisch op de schermen komen. Ook KPI’s zoals wachtrijen, productie gegevens en management overzichten behoren hieronder. Neem contact met ons op als je wilt weten of jouw systeem ook te koppelen is.

Digital Signage
De volgende stap

Advies op maat?

Neem contact op voor een adviesgesprek, demonstratie of bezoek. We helpen je graag!

085-3030960