Narrowcasting Den Bosch

Bereik meer mensen met narrowcasting in Den Bosch

Narrowcasting in Den Bosch is een uitstekende manier om nog meer mensen op effectieve wijze te bereiken. Screenlink.nl helpt je als ervaren specialist graag hierbij. Wat je wensen ook zijn op het gebied van narrowcasting: wij kunnen zorgen voor een oplossing op maat die hier perfect bij aansluit. Steeds meer bedrijven maken gebruik van onze narrowcasting in Den Bosch. Dat is niet verwonderlijk: narrowcasting bewijst zich meer en meer als een zeer duurzame manier om communicatie te optimaliseren en/of nog effectiever te adverteren. Narrowcasting werkt en wij helpen je om het maximale uit de mogelijkheden te halen.

Onze oplossing voor jou

Hoe wil jij narrowcasting in Den Bosch inzetten?

Narrowcasting is niet nieuw. Het is een manier van communiceren en adverteren die al geruime tijd bestaat. Echter, de mogelijkheden zijn met de jaren alleen maar toegenomen. Daarom kiest een nog immer groeiend aantal bedrijven voor prachtige schermen aan de muur. Niet alleen kan onbenutte ruimte in het pand op die manier nuttig worden opgevuld; je zorgt ook meteen voor doeltreffende uitingen van een zeer hoge kwaliteit. Wij bieden je alle mogelijkheden op het gebied van narrowcasting in Den Bosch. Dit betekent niet alleen dat wij je topkwaliteit apparatuur leveren, maar ook dat wij deze vakkundig voor je installeren en helpen om het maximale uit de mogelijkheden te halen. Onze specialisten kunnen je helpen met het ontwerpen van je uitingen voor een optimale weergave en doeltreffendheid. Voor een op maat gemaakt narrowcasting systeem in Den Bosch moet je bij Screenlink.nl zijn.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Voor onze narrowcasting oplossingen in Den Bosch maken wij dus graag gebruik van maatwerk. Dat betekent dat wij je adviseren op het gebied van hardware, inrichting en plaatsing. Wij luisteren naar je doelen, wensen en eisen en komen altijd met een oplossing die hier helemaal op aansluit. Wil je meer informatie, een afspraak maken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!