Narrowcasting Den Haag

Narrowcasting in Den Haag verbetert je communicatie

Steeds meer bedrijven passen narrowcasting in Den Haag toe. Steeds meer bedrijven kiezen daarbij voor de diensten van Screenlink.nl. Wij zijn een ervaren narrowcasting specialist die voor iedereen de juiste oplossing heeft. Waarom? Omdat wij maatwerk bieden. Of je nu op zoek bent naar een enkel scherm of door het gehele pand schermen wilt laten installeren: wij kunnen rekening houden met elke doelstelling en elk budget. Wanneer je op zoek bent naar een specialist op het gebied van narrowcasting in Den Haag die je ontzorgt, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen de hardware, maar installeren deze ook en zorgen voor een optimale werking. Wij kunnen je tevens helpen met het ontwerpen van je uitingen.

Onze oplossing voor jou

De mogelijkheden van narrowcasting in Den Haag

Wij kunnen een narrowcasting systeem in Den Haag leveren dat perfect op al je wensen en eisen aansluit. Hoe je het systeem dus gaat gebruiken, is geheel aan jou. Veel bedrijven kiezen ervoor om narrowcasting in te zetten om te communiceren met bezoekers, gasten of klanten. Dit kunnen informatieve of commerciële boodschappen zijn. Natuurlijk kan het systeem ook worden gebruikt om de interne communicatie te optimaliseren. Narrowcasting is de perfecte manier om medewerkers constant op de hoogte te houden van belangrijke informatie. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen optimaal van onze narrowcasting oplossingen in Den Haag gebruik kan maken, leveren wij altijd maatwerk. Als het gaat om de hardware, maar ook wanneer het gaat om installatie en plaatsing. Wij zullen je altijd adviseren over hoe je jouw doelen het beste kunt realiseren.

Meer informatie, een afspraak of vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie, een afspraak maken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag op locatie langs om de mogelijkheden te inventariseren en een advies uit te brengen.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!