Narrowcasting systeem

Een narrowcasting systeem gebruiken

Ben je op zoek naar een effectieve manier om informatie te delen met klanten, gasten, bezoekers of patiënten? Dan raden wij je aan om hiervoor eens in met Screenlink in contact te komen. Wij hebben namelijk diverse oplossingen gereed waarmee het heel makkelijk wordt om helder en actueel informatie te laten zien waar jouw bezoekers écht wat aan hebben. Een oplossing die daarnaast ook heel kosteneffectief is. Wij hebben een narrowcasting systeem ontwikkeld dat eenvoudig in het gebruik is en dat daarnaast geen grote aanslag doet op uw budget. Meer weten? Neem hierover dan gewoon even contact op met Screenlink.

Onze oplossing voor jou

Informatie over narrowcasting displays

Wil je meer weten over display narrowcasting? Kijk zeker even op onze website. Je vindt daar ook onze blog met veel nieuwtjes en wetenswaardigheden. Meestal gaat het om een aantal schermen met bijbehorende software. Je kunt de schermen in diverse formaten krijgen. Wij hangen ze uiteraard voor je op. Zoek je een handig systeem voor in je bedrijf, school, wachtkamer of winkel? Wij zijn je ideale partner. Jij bepaalt zelf met de software wat er te zien is op de schermen. Misschien wil je meer laten weten over de manier van werken in jouw praktijk. Is er een actuele aanbieding die je wilt delen met je klanten? Het invoeren van de tekst, eventueel aangevuld met foto’s en video’s, werkt heel eenvoudig. Hier heb je absoluut geen specialist voor nodig.

Afspraak maken voor informatie over display narrowcasting

Je wilt ons systeem voor narrowcasting gebruiken? We komen dan graag een keer bij je langs om je meer te vertellen over de mogelijkheden. We laten onze schermen zien en ook leggen we uit hoe het zit met de verschillende software platformen die wij gebruiken. Je zult dan direct merken hoe eenvoudig het een en ander werkt. Prettig is dat de aanschafkosten meevallen, maar op de lange termijn ga je er zelfs mee besparen. Je hoeft voortaan geen posters meer te laten drukken. Alle informatie wordt nu snel en eenvoudig op een andere manier gepresenteerd. Digitalisatie is een groot voordeel. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over narrowcasting display. We staan graag voor je klaar.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!