Narrowcasting Eindhoven

Narrowcasting in Eindhoven voor optimale communicatie

Ben je op zoek naar de perfecte oplossing op het gebied van narrowcasting in Eindhoven? Screenlink.nl is jouw gespecialiseerde partner. Of je narrowcasting nu in-house, outdoor, bedrijfsbreed of op een locatie van een derde wilt gebruiken: wij zorgen altijd voor de ideale oplossing op maat waarmee je jouw boodschappen krachtig communiceert naar de doelgroep. Of dit nu medewerkers of klanten zijn. Wij regelen alles op het gebied van narrowcasting in Eindhoven: van advies en aanschaf tot plaatsing, installatie en ontwerp van je uitingen.

Onze oplossing voor jou

Ontdek de mogelijkheden van narrowcasting in Eindhoven

In veel panden vind je zeer veel lege wanden. Hoewel een gevoel van ruimte natuurlijk belangrijk is voor medewerkers, laat je met al deze lege ruimte toch een belangrijke kans liggen. Je kunt de wanden namelijk niet alleen gebruiken om sfeer en uitstraling aan de ruimte toe te voegen, maar ook om op zeer effectieve wijze te communiceren. Narrowcasting voorziet hierin. Ontdek de mogelijkheden van narrowcasting in Eindhoven die Screenlink.nl je biedt. Wij kunnen zorgen voor elk soort narrowcasting systeem in Eindhoven. Onze systemen hangen bij tal van bedrijven en instanties. Of het nu gaat om een enkel scherm of dat er in meerdere ruimtes meerdere schermen dienen te hangen: wij zorgen voor een oplossing op maat.

Bespreek je wensen met ons

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte narrowcasting oplossingen in Eindhoven. Ook voor jou verzorgen wij graag een oplossing op maat. Of je nu bezoekers wilt informeren, reclame wilt maken of de interne communicatie wilt verbeteren: alles is mogelijk. Wij bespreken je wensen en eisen en komen op basis daarvan met een oplossing die optimaal op je behoeften aansluit. Als allround specialist kunnen wij alle benodigde apparatuur leveren en installeren. Ook kunnen wij je content ontwerpen en beheren, zodat je altijd verzekerd bent van optimale vertoningen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!