Narrowcasting Enschede

Wil je ook narrowcasting in Enschede gaan toepassen in je zaak? Neem dan snel contact op met Screenlink, onbetwist specialist op het gebied van alles wat met deze manier van communiceren te maken heeft. Vooral in winkelomgevingen is narrowcasting al bijna niet meer weg te denken, het kan echter ook ingezet worden voor interne communicatie. Dat gebeurt zeker binnen de wat grotere bedrijven. Narrowcasting kun je omschrijven als het communiceren via een of meerdere beeldschermen. De content is daarbij erg belangrijk.

Onze oplossing voor jou

Narrowcasting systeem Enschede

Via Screenlink krijg je de beschikking over het beste narrowcasting systeem van Enschede; een systeem dat je gemakkelijk kan laten communiceren met je klanten. Middels narrowcasting kun je bovendien aanbiedingen, speciale acties en nieuwe producten aan je klanten voorstellen. Narrowcasting kan overigens ook door het toepassen van touchscreen schermen. Dan laat je de klant zelf de aanbiedingen ontdekken of op een andere manier kennismaken met jouw bedrijf en je producten en diensten. Voordeel is overigens dat je door het gebruik van narrowcasting in Enschede via een handeling de schermen in verschillende filialen aan kunt passen. Dat kan altijd snel, waardoor de klant steeds actuele informatie aangeboden kan worden.

Narrowcasting oplossingen Enschede

Screenlink biedt de narrowcasting oplossingen in Enschede en zeker ook daarbuiten. Het levert maatwerk omdat de specialisten weten dat geen enkele onderneming hetzelfde is en iedereen een andere boodschap uit wil dragen. Behalve dat Screenlink zal zorgen voor een perfecte installatie van software, staat het daarna steeds tot je beschikking middels uitstekende support-service mochten er problemen ontstaan met het systeem. Grotere ondernemers gebruiken narrowcasting vaak ook voor de interne communicatie. De schermen kunnen eveneens gebruikt worden om het personeel elke ochtend welkom te heten en extra te motiveren met een leuke spreuk of met bijvoorbeeld voor bepaalde afdelingen relevante cijfers.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!