Narrowcasting fysiotherapie

Narrowcasting fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede partner in narrowcasting fysiotherapie, dan ben je bij Screenlink aan het juiste adres. In de Nederlandse fysiotherapie is narrowcasting niet meer weg te denken uit het landschap en deit communicatiemiddel wordt vandaag de dag veel gekozen dankzij de schaalbaarheid van de verschillende toepassingen. Narrowcasting fysio vergroot de klanttevredenheid en zorgt ervoor dat patiënten zich prettig voelen tijdens het wachten. Laat je informeren over de verschillende mogelijkheden door ons ervaren personeel en vind oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw fysiopraktijk.

Onze oplossing voor jou

Talloze opties voor narrowcasting fysio 

Narrowcasting fysiotherapie is de laatste jaren populair geworden in praktijken en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze manier van communiceren met klanten is erg efficiënt en zorgt ervoor dat je op een laagdrempelige manier patiënten en klanten kunt informeren. Bij een fysiotherapeut begint de behandeling al in de wachtkamer: maak deze tijd voor de patiënt een stuk aangenamer door ze te informeren over de wachttijd of medische weetjes en praktijknieuws met ze te delen. Daarnaast kun je dit communicatiemiddel ook gebruiken om een collega in het zonnetje te zetten voor een verjaardag of jubileum, hiermee geef je de behandelaars in jouw praktijk een gezicht en versterk je de band met patiënten. Schep duidelijkheid en voorkom geïrriteerde wachtende patiënten dankzij narrowcasting fysio.

De totaaloplossing fysiotherapie narrowcasting

Wil je snel aan de slag met narrowcasting fysiotherapie, dan heeft Screenlink de oplossing: het kant-en-klaar MKB pakket. Kies je voor dit pakket, dan ontvang je een scherm, ophangbeugel, mediaplayer en softwarelicentie voor 12 maanden. Het Screenlink MKB pakket bevat dus alles wat je nodig hebt om te starten met fysiotherapie narrowcasting en is de ideale basis voor kleinere organisaties. Laat je adviseren door onze medewerkers en gebruik dit kant-en-klare pakket om zo snel mogelijk te beginnen met het delen van boodschappen met patiënten, leveranciers en klanten in jouw fysiopraktijk.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!