Narrowcasting Groningen

Narrowcasting en Groningen staat synoniem voor zaken doen met Screenlink. De specialist geldt als specialist op het gebied van narrowcasting en biedt optimale ondersteuning, Narrowcasting Groningen staat voor de ultieme manier om met je klanten te communiceren. De grotere concerns gebruiken narrowcasting bovendien voor interne communicatie. En ter motivatie ook vooral.

Onze oplossing voor jou

Narrowcasting systeem Groningen

Het narrowcasting systeem Groningen laat je middels beeldschermen communiceren met je klant. Met name in winkel omgevingen is narrowcasting niet meer weg te denken, het is de manier om mensen te wijzen op een aanbieding en om een nieuw product te introduceren. Bovendien maakt de software het mogelijk om de inhoud steeds snel aan te passen. De consument wordt op die manier ook steeds actuele informatie geboden. Het narrowcasting systeem in Groningen geldt ondertussen als dé manier van moderne communicatie. Je kunt overigens ook kiezen om te gaan werken met touchscreen schermen, op die manier ontdekt de consument zelf wat er speelt binnen je bedrijf en wat deze week de aanbiedingen zijn.

Narrowcasting oplossingen in Groningen

Narrowcasting oplossingen in Groningen? Dat betekent zaken doen met Screenlink, dat vier verschillende pakketten aanbiedt. Essentials is de meest eenvoudige software die dan geleverd wordt, je kunt echter ook kiezen voor Basic, Premium en Ultimate In alle gevallen communiceer je glashelder met wie je maar wilt. De grotere concerns maken gebruik van narrowcasting in Groningen om de interne communicatie te verbeteren. Medewerkers blijven dan steeds op de hoogte van ontwikkelingen binnen een onderneming. Bovendien kan het ingezet worden als motivator. Een goede tekst via het narrowcasting systeem komt namelijk echt even bij de medewerkers binnen. Behalve dat Screenlink de benodigde software bij je zal installeren, biedt het daarna de beste support service die jij je als ondernemer kunt wensen, hierdoor heb je altijd de beschikking over een prima werkend systeem voor de ultieme communicatie.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!