Narrowcasting Haarlem

Screenlink is de specialist op het gebied van narrowcasting in Haarlem. Narrowcasting is – hoewel iedereen dat ondertussen echt wel weet- eigenlijk niets meer of minder dan het communiceren via beeldschermen, Je ziet narrowcasting specifiek toegepast worden in winkelomgevingen. Het wordt daarnaast ook ingezet voor interne communicatie, zeker bij de grotere ondernemingen. Narrowcasting in Haarlem is zaken doen met de specialisten van Screenlink, een expert die bekend staat om de geleverde support service.

Onze oplossing voor jou

Narrowcasting systeem Haarlem

Een narrowcasting systeem systeem in Haarlem laat je optimaal communiceren met de klant. Je toont wat de laatste aanbiedingen zijn en laat zien waarmee jij je assortiment weer verder uitgebreid hebt. Je kunt overigens ook kiezen om te werken met een touch screen scherm. Zo laat je de klant zelf ontdekken wat er speelt binnen jouw onderneming. Heb je meerdere filialen? Met de software die Screenlink levert plaats je vanaf een centrale plaats informatie die op alle schermen in al je vestigingen te zien is. Je kunt de content steeds snel aanpassen zodat de klant steeds het nieuwste nieuws tot zich kan nemen over je onderneming.

Narrowcasting oplossingen Haarlem

Narrowcasting oplossingen in Haarlem? Dat is maatwerk, en maatwerk is iets dat Screenlink steeds biedt. Geen onderneming is gelijk, en dus zal precies de narrowcasting oplossing gekozen worden die aansluit bij jou en jouw bedrijf. De software werkt gemakkelijk en is beschikbaar in vier verschillende pakketten: Essentials is de basisuitvoering, met Basic is het pakket al iets verder uitgebreid en uitgebreid is zeker de Premium software. Tenslotte kun je nog kiezen voor Ultimate. Overigens maken grotere bedrijven ook steeds vaker gebruik van narrowcasting in Haarlem als het gaat om interne communicatie. Op die manier kan er snel gecommuniceerd worden en kun je zelfs iemand of een team extra motiveren. Zo wil het vertonen van de omzetcijfers nog wel eens helpen om het commerciële team in beweging te krijgen.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!