Narrowcasting hardware

Jouw bezoekers informeren met een digitaal informatiescherm

Zoek je naar hardware voor narrowcasting? Dan zijn wij je ideale partner. Alle hardware die je nodig hebt om meteen te kunnen starten met narrowcasting, vind je bij ons. Wij hebben veel kennis en ervaring op dit gebied, dus ook voor deskundig en op maat gesneden advies ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je informatie? Vraag dit geheel vrijblijvend bij ons aan. Een makkelijke en laagdrempelige manier is onze chatfunctie. Wij weten precies welke materialen het meest geschikt zijn in jouw situatie en voor jouw bedrijf, school of wachtkamer.

Onze oplossing voor jou

Je hebt hardware narrowcasting nodig?

Narrowcasting hardware is uiteraard onmisbaar als je met dit systeem wilt starten. Voor zowel de hardware als de software ben je bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een narrowcasting speler of aan de verschillende schermen. Ook voor ophangsystemen zijn wij jouw ideale partner. Wij zijn er ook voor de montage. En mochten er op een later moment problemen optreden, neem dan zeker contact op met onze supportafdeling.

Screenlink voor hardware voor narrowcasting

Waarom zou je voor hardware narrowcasting naar Screenlink gaan? We kunnen daarvoor diverse redenen bedenken. Allereerst zijn wij de specialist in narrowcasting voor het MKB. Heb je dus een eigen bedrijf, school of praktijk? Wij zijn er voor je. Daarnaast mag je bij ons altijd vertrouwen op de nodige online support. Uiteraard brengt dat geen extra kosten met zich mee. Ook blijf je op de hoogte van nieuwtjes en zorgen we, desgewenst, voor de nieuwste updates. Bij ons weet je zeker dat je producten van hoogwaardige kwaliteit ontvangt. Wij kiezen alleen voor topmerken. Ook voor de installatie zijn wij je ideale partner. Elke installatie voeren we zelf uit, zodat we zeker weten dat het op de juiste wijze gebeurt. We vertrekken pas als jij voor 100% tevreden bent. Wil je nog meer weten? Neem zeker contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!