Narrowcasting horeca

Narrowcasting software voor de horeca

Heb je een horecagelegenheid en ben je op zoek naar een effectieve manier om je menu te presenteren? Zoek je een oplossing voor de kosten die je maakt als je een nieuwe poster laat drukken waar een menu of aanbiedingen op te zien zijn? Neem dan vandaag nog contact op met Screenlink. Wij hebben namelijk digitale informatieschermen in ons assortiment die je in kunt zetten voor het delen van informatie met je klanten en bezoekers. Deze schermen worden bediend door middel van narrowcasting. Wil jij ook narrowcasting in de horeca gebruiken? Wij helpen je hier graag mee verder!

Onze oplossing voor jou

In de horeca narrowcasting inzetten

Als je in jouw horecagelegenheid narrowcasting gaat gebruiken, dan opent zich hiermee een wereld van mogelijkheden. Narrowcasting is namelijk een manier om digitaal informatie te delen via de schermen die je in jouw horecagelegenheid op laat hangen door ons. Met behulp van onze software voor narrowcasting voor horeca & retail,  geef je namelijk heel eenvoudig aan wat er op de schermen vertoond moet worden. Voer de tekst in, geef aan hoe deze er uit moet komen te zien en voeg eventueel afbeeldingen of video’s toe. Een druk op de knop en de schermen vertonen precies wat je wilt.

Zo blijven jouw klanten en bezoekers eenvoudig op de hoogte van het nieuwe menu, maar ook van speciale aanbiedingen.

Meer weten over narrowcasting in de horeca?

Het mooie aan horeca narrowcasting is het feit dat je die informatie op je schermen heel eenvoudig en snel kunt aanpassen. Zijn de prijzen van je gerechten veranderd? Even in onze software deze prijzen veranderen en jouw klanten zijn weer helemaal op de hoogte. Je hoeft niet meer naar een drukker toe om nieuwe posters te laten drukken, met de kosten die hierbij om de hoek komen kijken! Neem vandaag nog contact op met Screenlink om de mogelijkheden met ons door te spreken. We komen graag eens bij je langs om onze schermen en software aan je te laten zien.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!