Narrowcasting huisartsenpraktijk

Narrowcasting huisartsenpraktijk

Narrowcasting wordt steeds meer gebruikt in de huisartsenpraktijk. Deze manier van communiceren met patiënten en medewerkers via beeldschermen is erg effectief en is de ideale manier om bezoekers en klanten te informeren. Narrowcasting in een huisartsenpraktijk is perfect in wachtruimtes en werkt ook heel goed in behandelkamers en andere ruimtes waarin patiënten en klanten worden ontvangen. Gebruik de beeldschermen en software van Screenlink voor narrowcasting in de huisartsenpraktijk en geef patiënten de optimale service en huisartsenpraktijk die ze verdienen.

Onze oplossing voor jou

Huisartsenpraktijk narrowcasting bij Screenlink

Screenlink heeft veel ervaring met narrowcasting voor huisartsenpraktijken en biedt iedere klant een passende oplossing. Ben je op zoek naar mooie schermen, dan helpen de medewerkers met het vinden van de beste oplossing binnen het gestelde budget. Hang grote schermen in een wachtruimte of kies voor een klein scherm voor het delen van informatie tijdens een behandeling. Naast materiaal heeft Screenlink verschillende softwarepakketten, helemaal afgesteld op de behoeften van gebruikers. Wil je de schermen gebruiken als onderdeel van het intranet en communiceren met medewerkers, dan is een uitgebreid softwarepakket aan te raden. Hierbij kunnen doelstellingen en KPI’s constant bijgehouden worden en zien medewerkers hoe het er met de afdeling voorstaat. Heb je een statische pagina met informatie die je wilt uitzenden, dan volstaat een simpel softwarepakket. Bespreek jouw wensen met onze medewerkers, dan zoeken zij de beste materialen en mogelijkheden om in de huisartsenpraktijk narrowcasting te faciliteren.

De oplossing voor narrowcasting in de huisartsenpraktijk

Wil je snel aan de slag en heb je een eenvoudig scherm nodig voor in een wachtkamer of behandelruimte, dan heeft Screenlink een speciale oplossing: het kant-en-klaar MKB pakket. Dit pakket biedt alles wat je nodig hebt om te beginnen met narrowcasting in de huisartsenpraktijk en helpt jou beter communiceren met medewerkers of patiënten. Het kant-en-klaar MKB pakket bestaat uit een scherm, ophangsysteem, mediaplayer en softwarelicentie voor 12 maanden. Heb je vragen over het gebruik van de software of technische specificaties, dan kun je altijd terecht bij onze ervaren medewerkers. Dankzij Screenlink wordt narrowcasting in een huisartsenpraktijk nog makkelijker en toegankelijk voor kleine spelers in de huisartsenpraktijk.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!