Wil jij de interne communicatie bevorderen?

Narrowcasting inzetten voor interne communicatie

Heb je een groot bedrijf waar het soms lastig is om zaken effectief te communiceren? Neem dan vandaag nog contact op met Screenlink. Wij bieden namelijk een oplossing aan die de interne communicatie binnen jouw bedrijf een stuk makkelijker zal maken. We hebben het hier over narrowcasting. Bij narrowcasting van interne communicatie gebruik je speciale software om op digitale schermen in het bedrijf de gewenste informatie te tonen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het laatste nieuws,  nieuwe afspraken en regels of zelfs een actuele agenda. De mogelijkheden op dit gebied zijn eindeloos.

Onze oplossing voor jou

Interne communicatie met narrowcasting

Bij Screenlink hebben we zelf speciale software ontwikkeld (in verschillende varianten) om het delen van informatie via narrowcasting nog eenvoudiger te maken. Afhankelijk van hetgeen je wilt bereiken, helpen wij jou met de keuze van de juiste softwareversie. Met behulp van de gekozen software voer je heel eenvoudig de informatie in die je met de collega’s wilt delen. Je geeft aan hoe dit eruit moet komen te zien, voegt eventueel foto’s en video’s toe en laat het systeem dit voor je uitzenden. Op alle aangesloten schermen wordt nu de relevante informatie vertoond. Iedereen die op deze schermen kijkt ziet dan meteen wat er op dat moment belangrijk is. Het is een heldere, duidelijke en actuele manier om informatie binnen het bedrijf te delen.

Narrowcasting voor interne communicatie inzetten

Voor je interne communicatie narrowcasting inzetten is een hele directe manier van informatiewisseling, die ook nog eens kosten bespaart. Je hoeft bijvoorbeeld geen posters meer te laten drukken waar de nieuwe informatie op staat. En op het moment dat je iets wilt delen met het personeel, kun je dit ook meteen op de schermen plaatsen, zodat iedereen in no-time op de hoogte is.

Als je hier meer over wilt weten, dan raden wij je aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We komen dan graag bij je langs om alle mogelijkheden met je door te nemen. Wil je liever eerst een online demonstratie zien of zelf de software testen? Daar doen wij niet moeilijk over!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!