Narrowcasting Maastricht

Narrowcasting in Maastricht is de oplossing als je alleen op de beste manier wilt communiceren met je klanten. De wat grotere ondernemingen gebruiken de communicatie via beeldschermen ook voor de interne communicatie. Screenlink is de meest geschikte partner als het gaat om alles wat met narrowcasting te maken heeft.

Onze oplossing voor jou

Narrowcasting systeem Maastricht

Een narrowcasting systeem in Maastricht? De experts van Screenlink helpen je en leveren maatwerk. In winkelomgevingen is het systeem van narrowcasting al lang niet meer weg te denken. Met behulp van de beeldschermen in de winkel laat je zien wat er in de aanbieding is of stel je nieuwe producten voor. Op de schermen kun je dat kwijt wat jij wenst. Vanuit een locatie en met een software systeem kun je de boodschappen op de schermen voor al je filialen in een handeling aanpassen. Wat betreft de schermen geldt dat je zelf bepaalt hoe groot de schermen dienen te zijn en hoeveel schermen je wenst te gebruiken. Er kan in alle opzichten maatwerk geboden worden.

Narrowcasting oplossingen Maastricht

Narrowcasting oplossingen in Maastricht vragen maatwerk in de wetenschap dat geen enkele onderneming hetzelfde is en iedereen een andere boodschap wilt uitdragen. Wat betreft de software en de opties die je hebt kun je kiezen uit de pakketten Essentials, Basic, Premium en Ultimate. The Narrowcasting Company, want dat is wat Screenlink is, installeert de software en staat je daarna steeds bij mochten er problemen zijn met het systeem. Zo blijf je steeds op de beste wijze communiceren met je klant of met je medewerkers. Zeker grotere bedrijven kiezen ervoor om via narrowcasting intern te communiceren. Het kan dan gaan om zakelijke communicatie maar ook om motiverende tekst. Het is maar net wat je wenst. En zo kan narrowcasting in Maastricht ook voor jou het ei van Columbus zijn om de communicatie op diverse fronten te verbeteren.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!