Narrowcasting Nijmegen

Narrowcasting in Nijmegen voor optimale zichtbaarheid

Ben je aan het nadenken over manieren om nog beter zichtbaar te zijn? Denk dan niet te ver. Letterlijk. Begin namelijk bij je pand. Heb je al eens nagedacht over narrowcasting in Nijmegen? Of je nu wilt zorgen voor een gestroomlijnde interne communicatie, je bezoekers optimaal wilt bedienen of commerciële boodschappen effectief over wilt brengen: wij helpen je bij het realiseren van je doelen. Steeds meer bedrijven in Nijmegen en omstreken ontdekken onze narrowcasting mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een enkel scherm of in alle ruimtes schermen wilt laten plaatsen: wij zijn je ervaren partner en combineren kwaliteit met uitstekende service en goede prijzen. Ook ontzorgen wij je volledig: in levering, installatie en creatie van je boodschappen, indien gewenst.

Onze oplossing voor jou

Narrowcasting in Nijmegen op maat

Wij vinden het belangrijk dat iedereen het maximale kan halen uit zijn/haar narrowcasting systeem in Nijmegen. Daarom leveren wij standaard maatwerk. Wij zorgen voor de beste hardware en configuraties om optimaal aan te sluiten op je wensen en eisen. Wij bieden oplossingen voor elk budget. Het aantrekkelijke aan narrowcasting is, naast het resultaat, dat je bedrijf hier zeer waarschijnlijk al geschikt voor is. Meer dan ruimte aan wanden heb je niet nodig. Wij plaatsen systemen in vrijwel alle ruimtes waar je deze kunt gebruiken.

Persoonlijk advies

Voordat wij narrowcasting oplossingen in Nijmegen plaatsen, verlenen wij uiteraard persoonlijk advies. Dat kunnen wij van afstand doen, maar wij komen ook met plezier langs op locatie. Zo kunnen wij de ruimtes zelf bekijken en zorgen voor gedegen advies. Wij bespreken je wensen en eisen en denken met je mee. Heb je interesse in narrowcasting in Nijmegen? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op om je vragen te stellen, meer informatie te krijgen, een afspraak te maken of direct een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!