Narrowcasting in het onderwijs

Wil jij narrowcasting inzetten in het onderwijs?

Ben jij werkzaam in het onderwijs? Dan wil je vast regelmatig informatie delen met studenten of leerlingen binnen jouw schoolomgeving. Er zijn allerhande manieren om dit te doen, maar bij Screenlink helpen wij je graag met het realiseren van misschien wel de meest effectieve.

Narrowcasting in het onderwijs is een eenvoudige, duidelijke manier om iedereen op de hoogte te brengen van nieuwste ontwikkelingen en actuele mededelingen. Wij leveren schermen en software, waar je gemakkelijk allerhande mededelingen op kunt tonen. Wil je leerlingen op de hoogte brengen van een agendawijziging, evenement of belangrijke nieuwe maatregel? Zet het met onze software op één van de schermen en de hele school kan het direct zien.

Onze oplossing voor jou

Narrowcasting in het onderwijs gebruiken

Narrowcasting voor het onderwijs is heel eenvoudig te realiseren met de software en schermen van Screenlink. Wij hebben dé oplossing die eenvoudig in het gebruik is, waarbij je ook nog eens kostenbesparend bezig bent. Je hoeft niet meer naar een drukker toe om nieuwe informatieborden te laten drukken.

Ook de eigen printers hoeven niet meer te worden ingezet. Je geeft gewoon simpel op de schermen aan wat er aan nieuwe informatie vertoond moet worden. Hier voeg je snel en simpel desgewenst afbeeldingen en/of video’s aan toe, om de boodschap zo aantrekkelijk mogelijk te verpakken. En wanneer je dat nodig hebt, hebben wij ook een eigen ontwerpstudio die jou kan helpen bij het samenstellen van een mooie en pakkende uitzending!

Hoe werkt dat dan in het onderwijs?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die narrowcasting in het onderwijs kan bieden. Narrowcasting is namelijk een veelzijdige, effectieve manier om informatie direct te delen met anderen. Wij jij in het onderwijs narrowcasting inzetten? Dan zal je merken dat je bij Screenlink een soepele manier van het delen van informatie hebt gevonden.

Maak een afspraak met ons en wij komen langs op jouw opleiding om de mogelijkheden die wij hebben met je door te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om alleen onze software af te nemen indien je al schermen hebt hangen. Maar misschien wil je mogelijkheden eerst online bekijken? Vraag dan vandaag nog een online demonstratie aan!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!