Narrowcasting oplossingen

Narrowcasting oplossingen bij Screenlink

Zoek je naar oplossingen voor narrowcasting? Dan moet je bij Screenlink zijn. Wij zijn de specialist op dit gebied. Neem meteen even contact op via de live chat. Of stuur ons een mail. We zullen je zo snel mogelijk een bericht terugsturen. Deze moderne manier van communicatie is ideaal als je een praktijk, school of kantoor hebt. Zo kun je snel en eenvoudig een boodschap delen met bijvoorbeeld collega’s, bezoekers en klanten. Op welk gebied zoek je de ideale oplossing? Wil je meer weten over het soort schermen? Is het jouw vraag op welke positie je het scherm plaatst? Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts.

Onze oplossing voor jou

Voor oplossingen narrowcasting die effectief zijn

Effectieve, eenvoudige en vrij voordelige narrowcasting oplossingen vind je bij Screenlink. Wij leveren uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. Als het gaat om software hebben we zeer veel mogelijkheden voor je in huis. Een stabiele en zorgeloze werking is dan ook gegarandeerd. Ook voor het bevestigen van de schermen mag je een beroep op ons doen. Hiervoor hebben wij onze eigen servicedienst. Uiteraard demonstreren ze je de mogelijkheden. De juiste montage en een uitgebreide uitleg vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend. De monteurs vertrekken pas als jou alles duidelijk is en als je voor 100% tevreden bent. Blijkt nu na een aantal dagen dat je toch nog ergens tegenaan loopt? Natuurlijk neem je dan gewoon nog even contact met ons op. Onze service is helemaal gratis.

Gratis oplossingen voor narrowcasting uitproberen

Benieuwd naar oplossingen narrowcasting? Lijkt het je wat om onze software gratis uit te proberen? Dit kan 30 dagen lang, dus dan krijg je een goed beeld van de voordelen van deze oplossing. Wij maken een testaccount voor je aan en jij kunt ongelimiteerd experimenteren. Loop je tegen een probleem aan? Wij zijn er voor de oplossingen. Wil je een testaccount aanvragen? Dat kan via onze website. Vul je gegevens in en wij activeren voor jou een testaccount. 30 Dagen lang. Helemaal gratis.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!