Narrowcasting pc

Wil jij ook op de beste manier communiceren met je klanten of met je eigen medewerkers en dus gebruik maken van narrowcasting, dan dien je in elk geval de beschikking te hebben over een narrowcasting pc. Voor de goede orde, dat kan gewoon je huidige pc of laptop zijn. Als de narrowcasting pc maar verbinding kan maken met het internet, dan kun je meteen aan de slag.

Onze oplossing voor jou

PC narrowcasting

Een speciale pc narrowcasting hoef je dus niet aan te schaffen. Kiezen voor narrowcasting betekent dat op de pc voor narrowcasting de software geïnstalleerd wordt zodat je op de pc voor narrowcasting je kanalen kunt beheren. Wat wel nodig is, hebben ze bij Screenlink. Vaak is dat een media-player of narrowcasting speler en een beeldscherm. Het scherm wordt verbonden via de player met het internet en met de pv narrowcasting bepaal je vervolgens de kanalen die er zijn. Wat je precies allemaal kunt met je pc voor narrowcasting is afhankelijk van de software die geïnstalleerd wordt en dus het pakket waarvoor je kiest.

Narrowcasting op pc

Als je een begin wilt maken met narrowcasting, dan kun je klein beginnen en een aanvang maken met narrowcasting op pc. Met een oude pc en een scherm kom je al een eind. Beter is het echter om meteen voor de professionaliteit van Screenlink te kiezen. Dan is het meteen goed, Van achter je narrowcasting pc beheer je simpel de kanalen en communiceer je op de beste manier met je klanten en je medewerkers. Op welke manier je dat kunt doen is afhankelijk van het softwarepakket dat je kiest. Screenlink biedt in dat kader vier pakketten. Essentials is het eenvoudige pakket geschikt voor afbeeldingen en videos. Met de narrowcasting pc programmeer je wanneer en op welke tijden iets uitgezonden dient te worden. Met het Basic pakket kun je behalve tekst ook video’s en afbeeldingen plaatsen, met als widgets, feeds en tickers. Premium biedt nog weer extra dynamiek en nu kun je zelfs de achtergronden laten bewegen. Ultimate heeft ingebouwde gebruikersrollen en is software die meerdere mensen de mogelijkheid biedt om aan de narrowcasting uitzending te werken.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!