Narrowcasting presentatie

Natuurlijk maak je als ondernemer optimaal gebruik van de mogelijkheden die narrowcasting je te bieden heeft. En dat is nogal wat, want nooit eerder was communiceren met de klant zo gemakkelijk. Narrowcasting heeft veel te bieden en bied je ook veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je partners laten adverteren op je narrowcasting kanaal, terwijl ook de narrowcasting presentatie aan terrein wint. Als geen ander communicatiemiddel is narrowcasting in staat om een nieuwe product of een nieuwe dienst aan het grote publiek te presenteren. Dit kan ook weer interessant zijn voor andere ondernemers.

Onze oplossing voor jou

Presentatie narrowcasting

Narrowcasting is veelzijdig. Het is meer dan alleen een scherm of schermen in je winkel met daarop alleen de openings- en sluitingstijden. Als je op de goede manier gebruik maakt van het systeem, bied je de klanten echt informatie waar ze iets aan hebben, denk maar eens aan de aanbiedingen van die week, of aan nieuwe producten narrowcasting presentatie. Er is amper een meer geschikte tool dan narrowcasting presentatie als je iets nieuws wilt presenteren. Dat kan als het om een productpresentatie gaat zelfs op de plek waar dit product te koop is gedaan worden. Kunnen ,mensen eventueel meteen het nieuwe product aanschaffen. Narrowcasting presentatie is ook gewoon een beetje slim zijn.

Narrowcasting presentatie

Narrowcasting presentatie is een handige tool om snel iets nieuws aan een breed publiek te presenteren. Is het heel belangrijk, dan kun je besluiten om vanwege de presentatie voor een groter scherm of meerdere schermen te kiezen. Dan weet je zeker dat de presentatie niemand zal ontgaan. Narrowcasting protestacties zijn presentaties die gezien worden. Mensen zijn al in je zaak en vaak dus al geïnteresseerd in wat jij aanbiedt. Vaak zijn die mensen dat dus ook in nieuwe producten die jij biedt. Tenslotte ook nu geldt dat je de optie narrowcasting presentaties aan je partners of andere ondernemers voor kunt leggen als (betaalde) optie. Op die manier kun je de investering die je pleegt voor narrowcasting snel terug verdienen.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!