Narrowcasting restaurant

Narrowcasting leent zich meer dan uitstekend voor het gebruik in restaurants. Met speciale narrowcasting restaurant bied je de klanten niet alleen de actuele informatie over wat jij ze te bieden hebt, maar kun je bijvoorbeeld ook zorgen voor entertainment. Opdat de mensen zich ook tijdens het eten niet hoeven te vervelen.

Onze oplossing voor jou

Restaurant narrowcasting

Restaurant narrowcasting, dan denk je uiteraard in eerste instantie aan het presenteren van de menu’s die je te bieden hebt en de verschillende producten. Je presenteert er de dag hap op en kunt de klant informeren over de achtergronden van een product en de geschiedenis van het restaurant. Alle nieuwtjes rondom je restaurant kun je plaatsen en uiteraard laat je zien of er speciale aanbiedingen zijn. Restaurant narrowcasting? Elke moderne zaak heeft het, en dat dus voor uiteenlopende toepassingen.

Narrowcasting voor restaurant

Narrowcasting voor restaurant hoeft niet alleen maar over je producten en je restaurant te gaan. Afhankelijk van het type restaurant dat je hebt, voeg je eenvoudig entertainment nieuws toe bijvoorbeeld, of vertoon je sportnieuws. Klanten worden graag vermaakt, ook als ze eten. De klantervaring wordt sterk verbeterd als je kiest voor restaurant narrowcasting. Handig is ook dat je in een opslag als klant ziet wat er vandaag voor lekkers op het menu staat. Narrowcasting is ook al een manier om het publiek bij het restaurant te betrekken. Je kunt iets doen met de sociale media kanalen die je hebt en kunt acties op touw zetten. Je laat de klant weten wat precies de openingstijden zijn en ondertussen zijn er speciale templates beschikbaar die gemaakt zijn voor restaurants. Met narrowcasting restaurant maak je je restaurant nog aantrekkelijker, zeker als je een geheel eigen en dus unieke uitzending maakt. Conclusie? Narrowcasting is voor elk restaurant echt van toegevoegde waarde. Vraag dat de restauranthouders maar die het al gebruiken.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!