Narrowcasting Roosendaal

Narrowcasting in Roosendaal voor jouw bedrijf

Wil je werk maken van narrowcasting in Roosendaal? Dat is een uitstekende beslissing. Screenlink.nl is je als ervaren specialist graag van dienst. Wat je ook voor toepassing wilt voor jouw narrowcasting: wij zorgen ervoor dat je hier resultaat mee gaat behalen. Of het nu gaat om een of enkele schermen of een complete in- en uitpandige oplossing. Met onze systemen zul je jouw communicatie en/of reclame optimaliseren. Wij leveren kwalitatieve narrowcasting oplossingen in Roosendaal maar hechten ook zeer veel waarde aan een goede en volledige service. Wij leveren, installeren en ontwerpen.

Onze oplossing voor jou

Hoe narrowcasting in Roosendaal jou gaat helpen

Wie denkt aan communicatie of marketing denkt al snel aan externe middelen. Aan het eigen pand wordt vaak voorbij gegaan. Dit terwijl je eigen pand je alle ruimte biedt voor het plaatsen van schermen met effectieve boodschappen. Narrowcasting in Roosendaal kun je op diverse manieren gebruiken. Of je nu je medewerkers op de hoogte wilt houden van planningen, schema’s, resultaten of nieuws of je klanten en bezoekers attent wilt maken op goede aanbiedingen: bijna alles is mogelijk met narrowcasting in Roosendaal. Wij bieden je altijd de middelen om optimaal te communiceren. Of het nu gaat om in-house of uitpandige uitingen.

Maatwerk is de standaard

Ons jouw narrowcasting systeem in Roosendaal laten leveren, betekent profiteren van kwaliteit en maatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken van oplossingen die op alle gebieden volledig op je wensen en eisen aansluiten. Dit betekent dat wij met je meedenken. Wij zijn geen leverancier op afstand, maar komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bekijken en je te adviseren over de best mogelijke oplossing. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen of maken een afspraak om de locatie te komen bezichtigen. Wil je direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!