Narrowcasting Rotterdam

Narrowcasting in Rotterdam zet je bedrijf nog beter op de kaart

Zijn er interessante mogelijkheden om je bedrijf nog beter op de kaart te zetten? Die zijn er eigenlijk altijd. Vaak wordt er dan gekeken naar diverse vormen van marketing. Maar heb je wel eens naar de in- en uitpandige mogelijkheden gekeken? Steeds meer bedrijven ontdekken narrowcasting in Rotterdam. Met de oplossingen van Screenlink.nl ben je altijd zichtbaar en kun je de door jou gekozen boodschappen optimaal communiceren met je doelgroep. Of dit nu je medewerkers of gasten/klanten zijn. Of allebei natuurlijk. Screenlink.nl is jouw ervaren partner op het gebied van narrowcasting. Wat je wensen met betrekking tot narrowcasting ook zijn: wij zorgen altijd voor de juiste hardware, vakkundige installatie en hulp bij het vormgeven van je boodschappen.

Onze oplossing voor jou

Bereik je doelgroep met narrowcasting in Rotterdam

Vrijwel elk bedrijf is geschikt voor het installeren van een narrowcasting systeem in Rotterdam. Wat voor systeem het wordt, is afhankelijk van je doelstellingen. Wil je bijvoorbeeld gasten welkom heten bij de receptie? Wil je bezoekers op de hoogte brengen van aantrekkelijke aanbiedingen of wil je wellicht zorgen voor optimale interne communicatie? Wij kunnen voor elke doelstelling zorgen voor het ideale systeem voor narrowcasting in Rotterdam. Onze systemen hoeven niet beperkt te blijven tot gebruik in je pand: ze kunnen ook een perfecte manier van outdoor reclame zijn. Zeker op locaties met veel voorbijgangers kun je met de juiste narrowcasting oplossingen in Rotterdam duizenden mensen per dag bereiken.

Altijd een oplossing op maat

Voor onze narrowcasting in Rotterdam leveren wij altijd maatwerk. Daarom maken wij ook graag een afspraak om de locatie te bezichtigen. Op die manier kunnen wij optimaal adviseren en zorgen voor een systeem dat voor de beste resultaten gaat zorgen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!