Narrowcasting school

Zoek je naar narrowcasting school?

Ben je op zoek naar narrowcasting voor scholen? Dan ben je bij Screenlink aan het juiste adres. Hebben jullie op het moment nog beamers om te presenteren? Zoeken jullie iets nieuws? Narrowcasting is dan de ideale oplossing. Je hebt dan een sterke combinatie van beeld en geluid waardoor de informatie een stuk beter overkomt. Het onderwijs stelt specifieke eisen aan presentaties. Vaak willen docenten ook hun eigen aantekeningen gebruiken. Bij narrowcasting zijn deze eenvoudig toe te voegen. Ook kunnen ze direct worden opgeslagen en desnoods gedeeld met leerlingen of collega’s.

Onze oplossing voor jou

Kies op school voor narrowcasting en houd tijd over

Op zoek naar werkdrukverlaging en tijdbesparende maatregelen? Narrowcasting school is dan een uitstekende optie. Vroeger moest je zelf van alles typen. Dit kostte veel tijd. Bij narrowcasting is dat verleden tijd. Je slaat je werkblad op en dat is het. Het digitale presentatiescherm is op school te gebruiken om aantekeningen op te maken en op deze manier kennis over te dragen. We zien dat steeds meer scholen kiezen voor narrowcasting. Jouw school is ook geïnteresseerd? Neem contact op met Screenlink.

Narrowcasting voor scholen

Je wilt op school narrowcasting gaan gebruiken? Dan ben je zeker geen uitzondering. Welke meester of juf gebruikt nog een ouderwets krijtbord? Zelfs in de laagste groepen van de basisschool zien we vaak een digibord hangen. Narrowcasting is ook voor jouw school de juiste oplossing. Tijdsbesparend en werkdrukverlagend. Neem contact op voor de mogelijkheden die wij je bieden. Juist voor scholen hebben we een aantal specifieke producten in ons assortiment. Maak een afspraak met ons en we komen langs op jouw school. Het is ook mogelijk om online een demonstratie te volgen. Heb je nog vragen, bel of mail ons dan.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!