Narrowcasting screen

Een narrowcasting screen is een moderne oplossing voor communicatie

Zoek je naar screen narrowcasting? Neem dan contact op met Screenlink. Wij zijn er voor moderne en betrouwbare oplossingen op het gebied van communicatie. Wil je op een effectieve wijze communiceren met jouw publiek? Kijk dan eens rond op onze website. Doe je winst met onze uitgekiende oplossingen. Ervaar de voordelen van een eigentijdse communicatie met gasten, personeel, bezoekers en klanten. Wij zijn de specialist op dit gebied. We opereren landelijk. Onze klanten bevinden zich in het MKB, de overheidssector en binnen de retailorganisaties. We groeien continue en, mede daardoor, weten ook steeds meer grotere organisaties ons te vinden. Wij staan ook graag klaar voor jouw bedrijf, school, instelling of praktijk.

Onze oplossing voor jou

Goede kwaliteit van narrowcasting screens

Neem je een narrowcasting screen van Screenlink, dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Wij kiezen alleen voor de beste merken. Kies je ons als jouw partner op het gebied van narrowcasting, dan mag je vertrouwen op een goede werking van de schermen. Ook op het gebied van de software bieden we je zeer veel mogelijkheden. Wil je een online demonstratie? Kijk op onze site voor meer informatie? Zou je de screens een keer gratis willen uitproberen? Dit is eenvoudig via onze website aan te vragen. Je krijgt van ons dan een gratis testaccount. Ben je er uit en ga je verder met een of meerdere screens, dan mag je terugvallen op ons serviceteam. Deze vakmensen zorgen voor de montage bij jou op locatie. Uiteraard ontvang je een uitgebreide uitleg bij alle geleverde apparatuur.

Gratis service en support bij screen narrowcasting

De narrowcasting screens zijn in het begin misschien even wennen. Toch zien we in de praktijk dat onze klanten al snel niet anders meer willen. Eerder hebben ze spijt dat ze niet jaren geleden al waren begonnen met de screens. Uiteraard zijn nieuwe dingen even wennen. Wij bieden je daarom gratis support. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar. Ook als je op een later moment tegen problemen aan zou lopen. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!