De juiste software is belangrijk

Narrowcasting software

Narrowcasting software is een pakket waarmee je content kunt gaan maken. Als je content klaar is wordt deze geüpload naar een server. De server stuurt het door naar een media player die de content laat zien op de door jou geselecteerde narrowcasting schermen. Screenlink werkt met de beste wereldwijde software pakketten. Dit biedt een optimale ondersteuning en betrouwbaarheid. Onze programmeurs maken koppelingen en aanvullende software die naadloos aansluiten bij de wensen van de klant.

narrowcasting software
Zelf content maken?

Hoe eenvoudiger het CMS, hoe vaker het wordt gebruikt

CMS

Een Content Management Systeem, afgekort als CMS,  is een systeem om zelf content te beheren. De meeste bedrijven kennen een CMS van een website, waar medewerkers de website actualiseren met content. Hoe eenvoudiger verschillende onderdelen van het content managementsysteem kunnen worden opgezet hoe effectiever het systeem zal worden toegepast.     

 

 

Geen CMS

Als je in het bezit bent van hard- en software om zelf content te maken dan kan dat uiteraard. Dat werkt superhandig als je hier bedreven in bent. Als je de content opslaat in het juiste pixelformaat als een afbeelding of video dan kun je dit direct toevoegen in de narrowcasting software Screenlink Essentials. Speciaal voor de grote organisaties die zowel de medewerkers als de tools hebben om zelf content te maken is dit een veel gebruikt pakket. Het biedt uitgebreide mogelijkheden om per scherm andere content te laten zien en dit in te programmeren per dag van de week, begin- en eind datum of tijdstip op de dag.

Ons aanbod aan

Narrowcasting software

We hebben een drietal CMS-systemen voor het maken van content:

  • Screenlink Essentials
  • Screenlink Basic: Een zeer intuïtief pakket met zeel veel mogelijkheden.
  • Screenlink Premium: Met de extra mogelijkheden voor animaties en uitgebreide koppelingen.

In de cloud of on-premise?

Cloud

Door de goede internetverbindingen van dit moment zijn bijna alle narrowcasting oplossing gerealiseerd met een cloudoplossing. Je maakt de content op een van de servers van Screenlink, de mediaspeler kijkt continu of er al nieuwe content is en speelt af wat er ingepland is. DE CMS software staat dus niet fysiek op jouw locatie.  Hierdoor is er geen investering nodig van een eigen server oplossing en kan het narrowcasting systeem na aanschaf heel snel worden opgeleverd.

On-Premise

Indien er zeer vertrouwelijke gegevens op de schermen komen of als  de security officer bepaalde internet poorten niet open wil zetten dan is het mogelijk om de narrowcasting software en de desbetreffende server op de eigen fysieke locatie te plaatsen. Dit noemen we een on-premise oplossing. Het gaat bij deze vorm vaak om een eenmalige aanschaf van het systeem.

 

085-3030960