Narrowcasting software

De narrowcasting software die we tegenwoordig gebruiken zit in de cloud. Dit is ook een van de redenen dat narrowcasting steeds populairder wordt. Het grote voordeel van de cloudoplossing is dat je het het narrowcasting systeem vanuit elke locatie kunt benaderen. Je hoeft dus zelf geen eigen server aan te schaffen.

De narrowcasting software is terug te vinden op de Screenlink server (zie schets).  Met je browser log je op deze beveiligde server en kun je direct starten met het maken en plannen van content.  De blauwe mediaspeler is ook verbonden met de narrowcasting software en maakt via een unieke code ook contact met de narrowcasting schermen.  De mediaspeler krijgt het direct door als er nieuwe content is en haalt deze op de achtergrond binnen. Via de HDMI kabel wordt de content afgespeeld op het aangesloten scherm.

Werking narrowcasting systeem

opbouw narrowcasting

Narrowcasting CMS software ?

Een Content Management Systeem afgekort als CMS is een systeem om zelf content te beheren. De meeste bedrijven kennen een CMS van een website, waar medewerkers de website actualiseren met content.  Hoe eenvoudiger verschillende onderdelen van het content managementsysteem kunnen worden opgezet hoe effectiever het narrowcasting systeem zal worden toegepast.

Screenlink heeft een tweetal mogelijkheden voor het maken van content.
Als je in het bezit bent van hard- en software om zelf content te maken dan kan dat uiteraard. Dat werkt superhandig als je hier bedreven in bent. Als je de content opslaat in het juiste pixelformaat als een afbeelding of video dan kun je dit direct toevoegen in de narrowcasting software.

Maar niet iedereen heeft deze tools of is hier bedreven in. Met het CMS van onze narrowcasting software kun je op een eenvoudige manier ook zelf content maken. Je bent nergens aan gebonden en je bent zelfs in staat om templates te maken in je eigen huisstijl.

Het CMS van de narrowcasting software van Screenlink is zeer gebruiksvriendelijk. Ook als je niet dagelijks met een computer werkt kun je hier mee uit de voeten. Een korte training is voldoende om aan de slag te gaan

Adobe software

Wat maakt onze narrowcasting software zo bijzonder?

narrowcasting slide

Er zijn een groot aantal aanbieders van narrowcasting oplossingen. Als je offertes met elkaar vergelijkt dan zie je daar niet zo veel verschil in. De prijzen van narrowcasting schermen en beugels zijn binnen een kleine bandbreedte gelijk en verschillen ook niet in specificaties. Het grote onderscheidende vermogen is de software waar mee wordt gewerkt, dit is nl. bij elke partij verschillend. Er zijn twee belangrijke factoren die helpen bij het maken van een keuze. Als eerste de gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden van de software en ten tweede de jaarlijkse licentie prijs.  Onze narrowcasting software biedt onze klanten:

 • Zeer intuïtieve gebruikers interface;
 • Minimale training noodzakelijk;
 • Zeer stabiele aansturing van het scherm;
 • De beste prijs/prestatie verhouding op de Nederlandse markt

Screenlink Basic: het meest veelzijdige en eenvoudige narrowcasting systeem op de markt.

Screenlink Basic is narrowcasting software waarmee je direct zelf een presentatie kunt ontwerpen en op het scherm plaatsen. Met de online editor zie je direct hoe je presentatie er uit ziet en kun je deze inplannen. De bediening is te vergelijken met de werking van Microsoft PowerPoint. Iedereen kan met een korte instructie van 15 minuten direct aan de slag.

De narrowcasting software biedt tal van mogelijkheden voor het aansturen van één tot honderden narrowcasting beeldschermen, waar dan ook ter wereld. Het programma is meertalig en kan door de gebruiker worden aangepast.

Door gebruik te maken van templates ontstaat er een mooie uitzending in de huisstijl van je bedrijf. Uiteraard kun je ook zelf templates maken.

Basic START is de start licentie waarmee je zelf een standaard uitzending kunt maken. Wil je een koppeling aan Social Media een FTP bron, koppelingen voor grafieken, kolommen of kalender dan is de volledige Basic versie de juiste keuze. Je kunt op elk moment doorgroeien van START naar de volledige versie.

In beide versies vindt je tienduizenden afbeeldingen en video’s die worden geleverd vanuit Pixabay en Unsplash. Dit beeldmateriaal is van hoge resolutie en rechtenvrij.

Basic START

 • Teksten plaatsen en opmaak in huisstijl

 • Video’s en afbeeldingen plaatsen

 • Bestanden toevoegen in PDF, PPT, PPS, DOC, DOCX, XLS of XLSX formaat

 • Slideshow, ticker, RSS en MRSS feed

 • Tijd en weer widget

€ 16,95 per maand of € 195,- per jaar per mediaspeler

Basic (START + de volgende componenten)

 • Corona GO / NOGO afbeelding met bediening

 • Twitter, Instagram en Youtube

 • FTP en embedded HTML

 • Touch functionaliteit

 • Kalender, grafieken en tabellen koppelingen via API

€ 20,95 per maand of € 245,- per jaar per mediaspeler

Vraag vandaag nog je gratis testaccount aan!

  Je wordt pas écht enthousiast als je zelf onze software hebt mogen proberen. Om een testaccount voor je in te stellen, hebben wij eerst een paar gegevens van je nodig zodat wij het account optimaal voor je kunnen instellen.

  Offerte aanvragen:

   Vraag direct een vrijblijvende offerte aan met dit formulier.