Narrowcasting software

Je wilt natuurlijk de beste software 

Heb je wel eens van narrowcasting gehoord? Dit is een effectieve manier om informatie te delen met klanten, gasten, bezoekers, leerlingen, patiënten of anderzijds. Met narrowcasting worden er digitale schermen opgehangen, waarna je met speciale software zelf de informatie invoert die je met anderen wilt delen. Het is een snelle, simpele manier van informatie delen die altijd resultaten oplevert. Bij Screenlink vind je de ervaring en kwaliteit om ook zelf van narrowcasting gebruik te kunnen maken. Wij leveren niet alleen de mooiste schermen, maar hebben ook narrowcasting software ontwikkeld waarmee je zonder problemen aan de slag kunt gaan. In welke branche ook, met één van de software varianten van Screenlink kun jij altijd optimaal communiceren!

Onze oplossing voor jou

Screenlink software en narrowcasting

Onze software voor narrowcasting is er speciaal voor ontwikkeld om het jou zó eenvoudig mogelijk te maken om informatie te delen met klanten, gasten of bezoekers. Heb je een nieuwtje, agendawijziging, aanbieding of ander item dat je op jouw scherm wilt delen? Met onze software voer je eenvoudig de tekst en afbeeldingen hiervoor in. Hierna kun je aangeven hoe de tekst eruit moet komen te zien, of je hier nog afbeeldingen aan toe wilt voegen en of je eventueel ook nog een video wilt gebruiken. Maar ook verschillende widgets voor social media, het weer, vertrektijden of zelfs actuele koppelingen met eigen data is mogelijk. Dit alles met het gemak dat je mag verwachten van een perfecte oplossing op het gebied van narrowcasting.

Wil jij aan de slag met onze software voor narrowcasting?

Met onze software voor narrowcasting kun je meteen aan de slag. Wij laten je graag eens in het echt zien hoe onze software werkt. We komen dan bij je langs met onze schermen en software en geven je een goede indruk van wat je allemaal kunt verwachten als je met Screenlink in zee gaat. Gebruik het contactformulier om nadere informatie aan te vragen of als je besluit om een afspraak met ons te maken.

Wil je eerst online de software bekijken of zelf met een testaccount aan de slag gaan? Dat kan! Eén ding weet je zeker: met Screenlink haal je de beste software voor narrowcasting in huis die er momenteel te vinden is!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!