Narrowcasting sportkantine

Op zoek naar narrowcasting sportkantine?

Zoek je voor in de sportkantine naar narrowcasting? Wil je op een handige en eenvoudige manier informatie kunnen delen? Een van onze informatieborden is dan wellicht een goede oplossing. Onze borden zijn makkelijk te bedienen en ideaal voor een duidelijke communicatie met bezoekers. Laat je eens adviseren door Screenlink. Weet je al precies wat je wilt of zoek je allereerst advies? Wij hebben meerdere oplossingen, dus er is vast een informatiebord dat past bij jouw situatie. Wij hebben alleen apparatuur van goede kwaliteit.

Onze oplossing voor jou

Ideale narrowcasting voor sportkantines

Voor narrowcasting sportkantine moet je bij Screenlink zijn. Bij ons kun je terecht voor een inclusief systeem. Ook de software kunnen wij je leveren. Heb je zelf al een scherm en wil je alleen de passende software? Ook dat is mogelijk. Ideaal aan onze schermen is dat ze zelfs goed leesbaar zijn bij direct zonlicht. Is dat in jouw kantine het geval, dan is dat dus geen enkel probleem. Wil je advies? Bel of mail ons. Bestel je een van onze schermen, dan komt ons serviceteam bij jou op locatie voor de montage. Ook de software wordt voor je ingesteld. Uiteraard geven we hierbij meteen de nodige uitleg. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. We blijven net zo lang totdat het helemaal duidelijk is en jij voor de volle 100% tevreden bent. Zijn er op een later moment issues, neem dan meteen contact met ons op. We bieden je gratis steun en support.

Neem contact op voor sportkantine narrowcasting

Voor narrowcasting voor sportkantines hebben wij de oplossing op maat. Als je een informatiebord in de kantine wilt, is het natuurlijk wel de bedoeling dat je hiermee precies kunt laten zien wat je wilt. Neem meteen even contact met ons op en we informeren je over de mogelijke opties. Je kunt ook altijd een online demonstratie bij ons aanvragen.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!