Narrowcasting systeem

Een narrowcasting systeem gebruiken

Ben je op zoek naar een effectieve manier om informatie te delen met klanten, gasten, bezoekers of patiënten? Dan raden wij je aan om hiervoor eens in met Screenlink in contact te komen. Wij hebben namelijk diverse oplossingen gereed waarmee het heel makkelijk wordt om helder en actueel informatie te laten zien waar jouw bezoekers écht wat aan hebben. Een oplossing die daarnaast ook heel kosteneffectief is. Wij hebben een narrowcasting systeem ontwikkeld dat eenvoudig in het gebruik is en dat daarnaast geen grote aanslag doet op uw budget. Meer weten? Neem hierover dan gewoon even contact op met Screenlink.

Onze oplossing voor jou

Waar narrowcasting systemen voor gebruikt worden

Een systeem voor narrowcasting bestaat uit een aantal schermen en bijbehorende (meestal online) software. De schermen, die verkrijgbaar zijn in verschillende formaten, hangen wij op in jouw organisatie, bedrijf, winkel, school, horecagelegenheid, wachtkamer of waar dan ook. Met de software bepaal je wat er op deze schermen te zien is.

Wil je nieuwe informatie tonen over jouw praktijk? Een agendawijziging voor jouw bedrijf of school? Een nieuwe aanbieding in de winkel of eetcafe presenteren? Je voert het heel eenvoudig in, met tekst, afbeeldingen en eventueel video’s om het zo aantrekkelijk en duidelijk mogelijk te maken. Ons verschillende systemen voor narrowcasting zijn dusdanig ontwikkeld, dat het zo eenvoudig mogelijk in het gebruik is. Zo maak je heel eenvoudig aanpassingen zonder een specialist te hoeven raadplegen.

Ons systeem voor narrowcasting gebruiken

Wij komen graag een keer bij je langs om meer te vertellen over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. We laten je dan onze mooie, duidelijke schermen zien en laten je ook kennis maken met de verschillende software platformen die wij gebruiken. Daarbij zie je hoe eenvoudig het is om een heldere boodschap over te brengen aan jouw publiek.

Ons systeem is niet alleen heel betaalbaar, het bespaart ook nog eens op je kosten. Zo hoef je niet meer bij een nieuwe aanbieding of menu posters te laten drukken waar deze nieuwe informatie normaalgesproken op moet worden aangegeven. Pluk de voordelen van digitalisatie, zonder de kennis van een specialist in huis te hoeven hebben!

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!