Narrowcasting Tilburg

Met narrowcasting in Tilburg je boodschap verspreiden

Heb je interesse in de diensten van een specialist op het gebied van narrowcasting in Tilburg? Dan ben je bij Screenlink.nl aan het juiste adres. Wij kunnen alle vormen van narrowcasting in en om je pand voor je verzorgen. Wij bieden een oplossing op maat waarmee je jouw boodschap op optimale wijze kunt tonen aan je medewerkers of klanten. Op het gebied van narrowcasting in Tilburg zijn wij jouw all-in specialist. Wij nemen het gehele traject voor onze rekening. Wij kunnen adviseren en de benodigde hardware leveren en installeren. Ook helpen wij je met het ontwerp van je vertoningen.

Onze oplossing voor jou

Maak optimaal gebruik van je pand met narrowcasting in Tilburg

Wat moet je toch met al die onbenutte ruimte in je pand? Je wilt je muren niet volhangen met foto’s en schilderijen, maar een kale wand oog ook niet mooi. Waarom zou je vorm en functie niet combineren? Met narrowcasting in Tilburg kies je voor een zeer fraaie manier van communiceren. Met goede narrowcasting verspreid je op zeer effectieve wijze je boodschappen. Het is niet alleen effectief, maar ziet er ook nog eens mooi uit. Screenlink.nl biedt je tal van mogelijkheiden voor narrowcasting in Tilburg. Wat voor vorm van narrowcasting je ook toe wilt passen: wij kunnen het voor je verzorgen. Wij hebben dit al mogen doen in tal van bedrijven in Tilburg en omgeving. Van een enkel scherm bij de receptie tot prominente displays in alle ruimtes van het bedrijf. Waar je ook behoefte aan hebt: wij zorgen ervoor.

Hoe kunnen wij je helpen?

Zoals wij zojuist al schreven: wij leveren maatwerk. Optimale narrowcasting oplossingen in Tilburg zijn oplossingen die voorzien in jouw behoeften. Het ene bedrijf wil bezoekers informeren, het andere bedrijf is op zoek naar een innovatieve manier van content marketing of een effectieve manier om medewerkers op de hoogte te houden. Wij kunnen hierin voorzien. Wij horen graag wat je wensen zijn voor jouw narrowcasting systeem in Tilburg. Laat het ons weten en wij vertellen je de mogelijkheden. Wij denken met je mee en ontzorgen je volledig. Van installatie tot ontwerp van je uitingen: met Screenlink.nl kies je voor ervaring en kwaliteit. Neem contact met ons op voor een kennismaking of vrijblijvende offerte.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!