Narrowcasting tv

Voor narrowcasting tv moet je bij Screenlink zijn

Zoek je naar een tv voor narrowcasting? Kijk dan eens op de website van Screenlink. Voor narrowcasting ben je bij ons aan het juiste adres. Dit kan voor zeer veel verschillende doeleinden ingezet worden. Heb je bepaalde communicatiedoelstellingen? Deze kunnen door middel van narrowcasting worden omgezet naar een heldere en overtuigende boodschap voor je klanten en bezoekers. Om welke locatie gaat het? Wel effect zou je willen bereiken? We vertellen je graag over de mogelijke toepassingen die wij je bieden.

Onze oplossing voor jou

Tv narrowcasting voor bij de receptie

Wil je narrowcasting tv toepassen bij de receptie? Dit is tenslotte de plek waar klanten en bezoekers de eerste indruk opdoen. En die eerste indruk is nog altijd erg belangrijk. Narrowcasting tv is op deze locatie zeer goed in te zetten. Alle benodigde informatie is op deze manier door te geven aan bezoekers en klanten. Zet narrowcasting daarom bijvoorbeeld in als perfect visitekaartje. En wat denk je van actuele informatie? Dit bespaart je veel overbodige vragen van gasten en bezoekers.

Tv voor narrowcasting nodig voor in de horeca?

Ook voor in de horeca kun je tv narrowcasting inzetten. Wachttijden zijn in de horeca onvermijdelijk. Verzacht deze tijd voor je klanten door gebruik te maken van narrowcasting tv. Als je kiest voor relevante content is dat gunstig voor beide partijen. Jij kunt informatie overbrengen of kiezen voor reclame. Je klanten hebben minder moeite met het wachten en zullen niet zo snel ongeduldig reageren. Verrijk je wacht- en koffieruimte met narrowcasting en zorg op die manier voor een hogere klanttevredenheid.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!