Narrowcasting Utrecht

Narrowcasting in Utrecht gaat ook jouw bedrijf helpen

Wil jij jouw klanten nog beter bedienen en bereiken, of ben je op zoek naar een manier om de interne communicatie verder te verbeteren? Wat dacht je van narrowcasting? Steeds meer bedrijven ontdekken onze narrowcasting in Utrecht. Investeren in narrowcasting betekent investeren in een optimale marketing of communicatie waar je blijvend de vruchten van plukt. Al vele jaren geldt Screenlink.nl als een specialist op het gebied van narrowcasting. Wij kunnen elk bedrijf voorzien van een passende oplossing. Of het nu gaat om een enkel scherm of schermen door het hele pand heen. Wij houden altijd rekening met je doelen en budget.

Onze oplossing voor jou

Hoe ga jij narrowcasting in Utrecht inzetten?

Hoe ga jij narrowcasting in Utrecht inzetten? Er zijn diverse manieren om het maximale uit onze systemen te halen. Denk aan het verwelkomen van gasten, maar ook aan het communiceren met medewerkers of het aanbieden van aantrekkelijke promoties. Onze narrowcasting oplossingen in Utrecht zorgen voor een maximale zichtbaarheid. Wanneer wij jouw narrowcasting systeem in Utrecht leveren, maken wij altijd gebruik van maatwerk. Dit betekent dat wij je wensen en eisen inventariseren en zorgen voor de oplossingen die hier het beste bij aansluiten. Wij kunnen niet alleen diverse soorten hardware leveren, maar ook adviseren bij een optimale plaatsing en optimaal gebruik van de oplossingen. Dat geldt voor narrowcasting systemen in-house, maar ook outdoor. Onze systemen kunnen binnen en buiten gebruikt worden.

Wij bezichtigen graag de locatie

Wij willen dat iedereen kan profiteren van optimale narrowcasting in Utrecht. Daarom komen wij graag bij je langs. Door de locatie zelf te bezichtigen zorgen wij voor betrokkenheid en kunnen wij je optimaal adviseren. Neem contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak of het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Wij kijken er naar uit om voor je aan de slag te mogen gaan.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!