Narrowcasting Waalwijk

Narrowcasting in Waalwijk verbetert je zichtbaarheid

In elk bedrijf is communicatie essentieel. Of het nu gaat om de interne communicatie met medewerkers of communicatie met klanten. Hoe zorg je er nu voor dat deze communicatie op locatie optimaal verloopt? Wat dacht je van narrowcasting? Met narrowcasting in Waalwijk verbeter je jouw zichtbaarheid. Je optimaliseert communicatie met medewerkers en bereikt klanten en bezoekers nog effectiever. Screenlink.nl is jouw ideale partner. Wij leveren de beste apparatuur en service. Wij plaatsen en installeren onze oplossingen en helpen je bij het ontwerpen en tonen van je boodschappen.

Onze oplossing voor jou

Ontdek de mogelijkheden van narrowcasting in Waalwijk

Op het gebied van marketing en communicatie kun je waarschijnlijk nog veel meer uit je pand halen. Wat doe je immers met al die lege wanden? Deze lenen zich perfect voor de installatie van schermen. Wij bieden je een narrowcasting systeem in Waalwijk dat helemaal past bij jouw wensen en eisen. Narrowcasting kan voor diverse doelen worden ingezet. Om de interne communicatie te verbeteren bijvoorbeeld. Via het narrowcasting systeem kun je belangrijke boodschappen communiceren met medewerkers. Ook kan narrowcasting worden gebruikt om nieuws te delen, bezoekers welkom te heten of klanten te attenderen op diensten of aantrekkelijke aanbiedingen. Waar je ook naar op zoek bent: wij zorgen ervoor dat je in al je behoeften wordt voorzien. Niet voor niets kiezen veel bedrijven voor ons om hun narrowcasting in Waalwijk te laten verzorgen.

Wij leveren maatwerk

Onze narrowcasting oplossingen in Waalwijk kenmerken zich door maatwerk. Wij denken altijd met je mee en zorgen ervoor dat onze oplossingen perfect aansluiten op je behoeften, wensen en eisen. Maar ook op de mogelijkheden van je pand. Dankzij onze ervaring kunnen wij je perfect adviseren en ervoor zorgen dat je narrowcasting in Waalwijk optimaal gaat renderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen je volledig ontzorgen van begint tot eind.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!