Narrowcasting wachtkamer

Geschikte narrowcasting wachtkamer

Zoek je naar narrowcasting voor wachtkamers, dan moet je bij Screenlink zijn. Narrowcasting is een ideale manier om patiënten te informeren. In de meeste gevallen is de wachtkamer van een fysiotherapeut, dokter of tandarts nou niet de plek waar je voor je plezier komt. Lange wachttijden lijken soms niet meer dan normaal te zijn. Niet zelden levert dit irritatie op bij de mensen in de wachtkamer. Tijdschriften zijn ideaal en worden dan ook door veel patiënten gretig gelezen. Een prikbord geeft de nodige informatie, maar hoe vaak wordt deze informatie ververst? Narrowcasting is daarom de ideale oplossing. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Je kunt op het scherm precies aangeven hoe lang de uitloop is. Als mensen weten hoe lang ze nog moeten wachten, neemt dat vaak al een stukje irritatie weg. Deze wachttijden kunnen bij narrowcasting eenvoudig worden aangepast.

Onze oplossing voor jou

Interessante informatie in wachtkamer met narrowcasting

Narrowcasting wachtkamer kan op diverse manieren worden ingezet. Breng patiënten bijvoorbeeld op de hoogte van het actuele weerbericht of van live verkeersinformatie. Veel wachtende patiënten zullen ook interesse hebben in de laatste nieuwsartikelen. Dit zorgt vaak voor een welkome afleiding. Door middel van de juiste content zorg je ervoor dat de patiënten goed geïnformeerd zijn. Dit is gunstig om een ontspannen sfeer te creëren in de wachtkamer.

Voordelen van narrowcasting voor wachtkamers

Je hebt interesse in wachtkamer narrowcasting? Wil je meer informatie? Neem contact op met Screenlink. Wat zijn de verschillende voordelen van narrowcasting in de wachtkamer? Het is mooi om patiënten te ontvangen met een welkomstboodschap. De wachttijden kunnen vermeld worden en deze zijn ook continue aan te passen. Het is interessant om nieuwsberichten uit bijvoorbeeld de branche of de regio te tonen. Verder kan het in sommige wachtkamers handig zijn om patiënten door middel van het informatiebord de weg te wijzen. Voor narrowcasting van hoogwaardige kwaliteit moet je bij Screenlink zijn.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!