Narrowcasting ziekenhuis

Zoek je naar narrowcasting ziekenhuis?

Als je op zoek bent naar narrowcasting voor ziekenhuizen, ben je bij Screenlink aan het juiste adres. Steeds meer ziekenhuizen maken tegenwoordig gebruik van narrowcasting. Patiënten kunnen op deze manier welkom worden geheten. Soms haalt dat al een klein stukje van de spanning en onzekerheid weg. Mensen zitten over het algemeen niet voor hun plezier in de wachtkamer van een ziekenhuis. Een gastvrij onthaal doet dan in veel gevallen goed. Een bezoek aan het ziekenhuis brengt vaak wachten met zich mee. Juist als het spannend is, is wachten vervelend. Narrowcasting kan dan ideaal zijn.

Onze oplossing voor jou

Wachttijden verzachten als ziekenhuis narrowcasting aanschaft

Door middel van narrowcasting ziekenhuis kunnen de wachttijden soms op een iets aangenamere manier worden doorgebracht. In veel wachtkamers liggen kranten en tijdschriften. Dat is prettig. Maar als mensen gespannen zijn, is concentreren vaak lastig. Iets kijken op een scherm gaat dan vaak gemakkelijker. Narrowcasting wordt ook wel wachtkamer televisie genoemd. Ook kan er via de schermen nuttige informatie doorgegeven worden. Wat je laat zien op de schermen is continue aan te passen. Je kunt filmpjes laten zien en bijvoorbeeld foto’s. De narrowcasting kan in eigen huisstijl worden ontworpen zodat alles mooi een geheel vormt.

Uitlooptijd doorgeven door middel van narrowcasting voor ziekenhuizen

Een ziekenhuis kan narrowcasting gebruiken om de actuele wachttijden door te geven. De meeste patiënten weten wel dat wachten erbij hoort als je een afspraak hebt in een ziekenhuis. Toch is het prettig om te weten hoe lang je ongeveer nog moet wachten. Via narrowcasting is dit goed aan te geven. De actuele tijden kunnen ook eenvoudig steeds weer worden aangepast. Ook als er verschillende artsen gebruikmaken van dezelfde wachtkamer kan narrowcasting worden toegepast. De uitlooptijd kan gewoon per arts of specialist worden getoond. Wil je meer informatie? Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op met Screenlink.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!