Narrowcasting zorg

Op zoek naar narrowcasting zorg?

Zoek je naar narrowcasting voor zorg? Dan ben je bij Screenlink aan het juiste adres. In de zorg heb je vaak te maken met wachttijden. Het maakt hierbij niet veel uit of het nu gaat om een fysiotherapeut, een arts of een specialist. Wachttijden zijn in de meeste gevallen niet te voorkomen. Helaas heb je juist in de zorg meestal niet te maken met hele relaxte mensen. Patiënten hebben pijn of zijn bang voor een diagnose. Juist dan kan wachten vervelend zijn. Soms treedt er zelfs irritatie op in de wachtkamer. Wanneer mensen duidelijkheid hebben over de exacte uitlooptijd, lost dat vaak al veel op. Het voert uiteraard te ver als assistentes continue moeten vertellen hoe het staat met de wachttijden. Een informatiebord is dan een ideale oplossing. Zelfs per arts of specialist kan de exacte uitlooptijd worden aangegeven.

Onze oplossing voor jou

Kies voor de zorg narrowcasting

Als je narrowcasting in de zorg wilt, kun je naast het aangeven van de wachttijden ook zorgen voor een stukje afleiding en ontspanning. Door middel van narrowcasting informeer je patiënten over diverse belangrijke onderwerpen. Ook kun je handig antwoord geven op de meest gestelde vragen. De continue communicatie via narrowcasting in de zorg bespaart veel tijd. Ook zorgt het voor verbinding tussen de bezoekers en jouw praktijk. Voor de zorg hebben wij speciale producten ontwikkeld. Ze zijn zeer eenvoudig in gebruik. Uiteraard komt ons serviceteam zelf naar de praktijk of het ziekenhuis om de apparaten te monteren. Ook geven zij een uitgebreide uitleg van de werking.

Contact opnemen met Screenlink voor narrowcasting voor zorg

Wil je voor de zorg narrowcasting schermen aanschaffen, neem dan contact op met Screenlink. Wij zijn er om je te helpen. Veel vragen kunnen we via de mail beantwoorden. Vul het formulier op onze website in en op werkdagen ontvang je zelfs dezelfde dag al een reactie terug. Wil je graag gratis onze producten uitproberen? Ook dit is via onze website aan te vragen. Wij sturen je een testaccount, zodat je 30 dagen lang gratis kunt uitproberen of dit is wat bij jullie past. Vind je communiceren via de mail niet snel genoeg gaan, dan kun je op werkdagen onze live chat gebruiken. Linde beantwoordt direct al je vragen. Het is ook zeker mogelijk om ons even te bellen. Ook ons telefoonnummer is te vinden op de site. Ben je al klant van ons en heb je support nodig? Mail dan naar ons e-mailadres dat speciaal daarvoor is bedoeld. Laat zeker van je horen, want we helpen je graag.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!