Narrowcasting Zwolle

Narrowcasting in Zwolle is al lang niet meer weg te denken. Zeker in winkelomgevingen wordt er gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te communiceren door gebruik te maken van beeldschermen. Screenlink wordt ook wel The Narrowcasting Company genoemd. Zij zijn dan ook de ideale partner voor de realisatie van narrowcasting binnen jouw organisatie. Wat betreft beeldschermen bepaal je zelf de omvang en het aantal. Net als dat je zelf verantwoordelijk bent voor de uitgedragen boodschap uiteraard.

Onze oplossing voor jou

Narrowcasting systeem Zwolle

Een narrowcasting systeem in Zwolle laten installeren voor een van je filialen is uitstekend als je helder en transparant wilt communiceren met je klanten. Je stelt hem en haar de nieuwste producten op de beeldschermen voor en laat er de weekaanbiedingen op zien. Er is ook een optie om in het kader van narrowcasting in Zwolle te kiezen voor een touchscreen beeldscherm. Daardoor laat je de klant zelf jouw onderneming ontdekken. Heb je meerdere filialen in Zwolle, dan kun je middels de geleverde software vanuit een locatie de inhoud op alle schermen in al je filialen aanpassen.

Narrowcasting oplossingen Zwolle

Op zoek naar de beste narrowcasting oplossingen in Zwolle? Dan ga je in zee met Screenlink. Ze bieden narrowcasting in verschillende vormen: Essentials, Basic, Premium en Ultimate, Elke van deze vier pakketten is zeer de moeite waard. Ze zijn behalve in een winkelomgeving ook prima te gebruiken voor interne communicatie, zeker de grotere bedrijven maken gretig gebruik van deze optie. Dat kan zijn voor het doen van zakelijke mededelingen, maar ook ter motivatie. Bekend voorbeeld is het commerciële team vaak een stap harder gaat als je ze de actuele omzetcijfers laat zien bij het begin van de dag. Screenlink is je ideale partner en staat je steeds snel bij mochten er problemen met het systeem ontstaan. Bovendien installeren ze de software om perfecte wijze zodat je meteen aan de slag kunt en voortaan perfect communiceert met je klant en je medewerkers.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!