Organiseren2019-01-25T12:05:09+00:00

Weet jij nog een plek waar we rustig kunnen zitten?

Screenlink biedt je een uiterst functionele oplossing voor het dynamisch reserveren van kantoren, zalen en andere ruimtes in jouw organisatie. Dankzij de slimme zaalreserveringsmodule, kun je voortaan jouw schermen effectief gebruiken door gewoon te plannen in de vertrouwde Outlook of Google-agenda omgeving.

Geen zoekende gasten meer voor een zaal en ook geen dubbele boekingen. Naast alle relevante informatie die uit je agendasysteem kan worden gehaald, biedt Screenlink je een unieke combinatie van een professioneel boekingssysteem met mooi vormgegeven, digitale deurschermen. Uiteraard kun je de gemaakte afspraken in Outlook of Google direct wijzigen en/of aanmaken in de Screenlink planningsomgeving.

Wil jij ook eenvoudig ruimtes beheren?

Ben jij ook toe aan een systeem waarmee je alle ruimtes eenvoudig kunt beheren? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en ervaar de unieke mogelijkheden met het reserveringssysteem van Screenlink!

Je kunt chatten...

Start chat

Start direct een chat met

of mailen!

Mailen

Stuur je e-mail naar 

Wij zijn er om je te helpen…

Heb je een supportvraag waar je online wel wat hulp bij kunt gebruiken? Stuur dan je supportvraaag naar support@screenlink.nl. In sommige gevallen zullen wij je op afstand beter kunnen helpen door mee te kijken op jouw computerscherm. Daarvoor ontvang je een uitnodiging indien van toepassing.

Start nu een helpsessie op

Heb je een afspraak voor online hulp?

Cookies vergemakkelijken de levering van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Akkoord