Over ons

Een succesvolle organisatie is afhankelijk van goede medewerkers die klanten goed kunnen adviseren en ondersteunen. Het team van Screenlink is een hechte groep die tot het uiterste gaat om klanten te helpen. Wij geven alleen eerlijk advies op basis van tientallen jaren ervaring op divers terrein.

support
Onze cultuur

Een klantgerichte instelling

Het team van Screenlink is een hechte groep mensen die klaar staan om klanten te helpen. Onze mensen luisteren goed naar de vragen van de klant. Ze hebben de vakkennis en ervaring in huis om klanten eerlijk te adviseren over de oplossing die het beste bij hen past. En dat is voor iedere klant anders.

De servicedesk van Screenlink zorgt voor goede communicatie en lost problemen op mocht er toch ergens iets verkeerd gaan. Om bij Screenlink te mogen werken moet je beschikken over een klantgerichte houding en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Dát kenmerkt Screenlink.

werkwijze in 4 stappen

Onze dienstverlening

Je kunt bij ons rekenen op een partnerschap waarbij we je in alle fases ondersteunen. Van persoonlijk advies in de beginfase tot aan langdurige service en support bij het gebruik van onze producten.

Analyse & advies op maat

In deze fase bekijken we samen je wensen, de omgeving, technische mogelijkheden, budget en doelstellingen. We zijn eerlijk en geven een advies waar jouw bedrijf beter van wordt.

Totale ontzorging

We nemen al het werk uit handen. Van inkoop van alle hardware, het inplannen van de monteurs tot aan het installeren op locatie met onze VCA gecertificeerde medewerkers. We gaan pas weg als alles naar tevredenheid werkt.

Volledige training

Voor de narrowcasting geven we een uitgbreide online training en de mogelijkheid om een workshop te volgen om zelf templates te maken. Voor de presentatiesystemen geven we altijd een training op locatie. Bij Screenlink willen we dat je optimaal gebruik maakt van de oplossing die je hebt gekocht.

Service & Support

Na de oplevering in de training bieden we uitgebreide support. We hebben een uitgebreid kenniscentrum en kunnen indien nodig een helpsessie op afstand inplannen door mee te kijken op jouw computersysteem.

digitale menuborden
montage
training
support
Referenties

Wat klanten over ons zeggen

Kritische data tonen op meerdere schermen

Nadat onze vorige leverancier het tonen van kritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden!

Gerlof van der Veen Probo

Narrowcasting in verschillende filialen

Screenlink heeft op verschillende locaties een scherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudige software. Bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom, de spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Wij kunnen hier jaren mee vooruit!

John Rombouts Froster Frozen Food Logistics

Een warm welkom voor onze klanten!

Een simpel, goed werkend communicatiemiddel om gasten welkom te heten, projectfoto’s te delen en personeel te informeren. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig: no-nonsens organisatie, eerlijk, duidelijk wat wel en niet mogelijk is en denkt goed mee met de klant.

Guido van Dooren Rosval Production & Development
Altijd en overal

Wat maakt
Screenlink uniek?

Een systeem voor videovergaderen dient altijd te worden afgestemd op de ruimte waarin het wordt geplaatst en het gebruik. Wij adviseren onze klanten wat het beste bij hen past.

logo

Wij staan voor kwaliteit

Alle hard- en software die wij leveren zijn geselecteerd op kwaliteit. Hierdoor weten we zeker dat onze klanten lang van de gekozen oplossing gebruik kunnen maken.

logo

Krachtig en innovatief

De software van de camera’s wordt regelmatig voorzien van nieuwe functionaliteiten, hierdoor blijf je altijd bij de tijd en zijn onze systemen ook in de toekomst nog geschikt.

logo

Wij staan voor je klaar

We bieden een uitgebreide gebruikers training op locatie en de service desk helpt je verder als je hulp nodig hebt.

085-3030960