PLUS

Het PLUS-pakket van Screenlink is een veelzijdige toevoeging, waarmee extra functionaliteit kan worden getoond bij onze narrowcasting oplossingen. Het grote voordeel is dat de content uit het pakket automatisch op het scherm wordt vertoond en dus altijd correct is. Je hoeft er dus verder niets meer aan te doen!

Na aanschaf krijg je een inlogcode en uitleg waarmee je zelf de verschillende instellingen kunt bepalen en de inrichting ervan zelf regelen. Hoewel intuïtief van opzet, helpen wij je graag met de inrichting mocht je er niet direct uitkomen.

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere van de getoonde modules? De voordelige licentiestructuur van het PLUS-pakket is zodanig opgezet dat het per bedrijf en niet per mediaspeler wordt berekend. En daarmee is het voor elke organisatie een goed betaalbare toevoeging op de bestaande functionaliteit! Neem contact op met Screenlink voor meer informatie en tarieven.

Verkeer

Toont de actuele verkeersinformatie (tekstueel) over de belangrijkste snelwegen in Nederland. Files en wegomleidingen worden ook aangegeven. Verder is er een actuele kaart beschikbaar met alle files in uw eigen omgeving (Nederland en Belgie) voor de A- en N-wegen. Er kan ook worden ingezoomd op een gebied met veel snelwegen.

Notities

Plaats snel en eenvoudig notities en meldingen op het beeldscherm, zonder te hoeven inloggen in de backend van de narrowcasting software. Iedereen die geautoriseerd is kan op deze wijze eenvoudig informatie toevoegen aan de bestaande uitzending. Een receptioniste kan bijvoorbeeld heel eenvoudig bezoekers verwelkomen, door in te plannen hoe laat een verwelkoming getoond wordt en wanneer deze automatisch mag verdwijnen. Het is ook mogelijk om bij meerdere schermen een aparte mededeling per scherm te tonen. Dat kan handig zijn wanneer per afdeling of etage in een gebouw een mededeling vertoond mag worden op het aanwezige beeldscherm.

Openbaar Vervoer

Toont de vertrektijden van ieder perron van een gekozen treinstation in Nederland. Er kan gekozen worden uit alle NS treinstations in Nederland. Naast de actuele vertrektijden van het moment wordt ook een eventuele vertraging direct getoond. Handig voor de treinreizigers die geen app op hun telefoon hebben geïnstalleerd!

Twitter

Toon actuele Twitter-berichten over hetgeen zich over jouw bedrijf of product op internet afspeelt. Naast de berichten zelf, worden ook afbeeldingen horende bij de post getoond.

Verjaardagen

Hiep hiep hoera! Wil je de verjaardagen van je collega’s nooit meer vergeten? Met deze module is het mogelijk om de verjaardag van elke medewerker automatisch in beeld te laten verschijnen. De naam en de datum van de medewerker(s) die vandaag (of in één van de komende dagen) jarig zijn, worden dan automatisch vertoond.

Het is hierbij ook mogelijk om in te stellen hoeveel dagen (van te voren en nadien) de verjaardagsmelding van de medewerkers in beeld blijft staan. Helemaal makkelijk toch?

verjaardagen

Weer

Met deze weersverwachting is het mogelijk om de meest betrouwbare voorspelling van het KNMI te tonen. Alle officiële meetplaatsen van het KNMI kunnen worden geselecteerd, zodat je de meest betrouwbare gegevens uit jouw regio gebruikt. De in beeld vertoonde naam kan uiteraard veranderd worden naar jouw eigen locatie. Verder is het ook mogelijk om de actuele buienradar (regenverwachting) grafisch te tonen. Er zijn verschillende opzetjes standaard beschikbaar.

RSS Media

RSS media zijn ideaal om actuele berichten te tonen van je website of uit andere (nieuws)bronnen. Wij bieden je zelfs de mogelijkheid om naast de actuele teksten, ook de bijbehorende afbeeldingen (mits aanwezig in de nieuwsbron) te tonen. Veel websites zijn hiervoor al geschikt, dus vraag bij onze verkoopafdeling even na of jouw website hiervoor ook geschikt is.

Aan- & afwezigheidsmeldingen

Laat zien welke medewerker (of behandelaar) op enig moment aanwezig is. Met deze widget uit het PLUS-pakket kun je foto’s of namen van medewerkers tonen die vandaag aanwezig zijn. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor de BedrijfsHulpVerlening (BHV) of om in de wachtkamer te laten zien welke behandelaars er vandaag aan het werk zijn. Medewerkers kunnen met zich met hun eigen smartphone aan- of afmelden.

Dankzij de slimme opzet van deze widget, kunnen de gegevens ook via een smartphone of PC (bijvoorbeeld bij de receptie) eenvoudig gewijzigd worden.