Presentatie beeldscherm

Moderne presentatie beeldscherm

Zoek je naar een beeldscherm voor presentatie? Doe je het nu nog altijd met een oude beamer? Dan zal de aanschaf van een nieuw beeldscherm voor presentaties je veel plezier op gaan leveren. Of je nu voor een groot of klein publiek presenteert, de beeldschermen van Screenlink zijn bijzonder efficiënt. Geniet van de fantastische combinatie tussen beeld en geluid. Het gebruikersgemak is zeer groot. Je zult merken dat je, vergeleken met de ouderwetse manier van presenteren, veel tijd over gaat houden. Je doet alles nu in een keer, terwijl je vroeger nogal eens dubbel werk deed. Alles is direct op het presentatiescherm te laten zien. Je kunt ook meteen zelf aantekeningen erbij krabbelen en die direct opslaan of delen. Van direct zonlicht heb je bij deze schermen geen last meer. Overal in de zaal of ruimte is de content prima te lezen.

Onze oplossing voor jou

Moderne beeldscherm presentatie is draadloos

Hoeveel handiger is het als je presentatie beeldscherm draadloos en 100% digitaal is. Kies ook voor deze moderne manier van presenteren. Wil je zeker weten dat zowel de apparatuur als de software van hoogstaande kwaliteit is, neem dan contact op met Screenlink. Lijkt het je prettig om binnen je bedrijf op een moderne wijze te gaan presenteren? Kies dan voor een van onze moderne, digitale beeldschermen. Je geeft hierop je presentatie en je maakt direct aantekeningen. Natuurlijk zijn die ook gelijk op te slaan. Het is prettig als de luisteraars de presentatie op een later moment nog eens kunnen doorlezen? Sla hem dan op als PDF en mail hem naar de toehoorders.

Bestel beeldscherm voor presentatie bij Screenlink

Zoek je naar een beeldscherm voor presentatie, dan ben je bij Screenlink aan het juiste adres. Wij zijn op dit gebied een toonaangevende leverancier. We opereren landelijk binnen het MKB, de (semi)overheidssector en retailorganisaties. Wat kunnen we voor jou betekenen? We bieden al onze klanten gratis online support. Dus loop je ergens tegen aan met het beeldscherm, dan staan we meteen voor je klaar. Alle installaties worden door ons eigen serviceteam uitgevoerd. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Klantgerichtheid staat bij ons bijzonder hoog in het vaandel.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!