Presentatiescherm touchscreen

Een presentatiescherm touchscreen

Zoek je naar een touchscreen presentatiescherm? Kijk dan zeker op de website van Screenlink. Deze schermen zijn ideaal om te gebruiken tijdens bijvoorbeeld vergaderingen of bij presentaties. Het is erg handig om direct tijdens de vergadering of de presentatie aantekeningen op het scherm te kunnen maken. Dit kan met je vinger of met een digitale pen. Ook is het mogelijk om, op dezelfde manier, wijzigen aan te brengen in de tekst. Deze kunnen meteen worden opgeslagen, gemaild of geprint. Ook kun je tegelijkertijd surfen over het internet. Je ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze oplossing voor jou

Voordelen presentatieschermen touchscreen

Een presentatiescherm touchscreen is bijzonder efficiënt. Je hoeft niet eerst naar je pc of laptop te lopen, maar alle handelingen voer je gewoon direct uit op het scherm. Met 1 vinger vlieg je desgewenst zo de hele wereld rond met Google Earth. Als het nodig is, start je een video op YouTube. En ga zo maar door. Voor interactieve narrowcasting is een presentatiescherm met touchscreen bijzonder handig. Je kunt de touchscreen technologie combineren met de technologische ontwikkelingen op het gebied van narrowcasting. Het is geweldig wat je op deze manier voor mogelijkheden krijgt. Wil je meer informatie? Bel of mail ons en we geven je snel een antwoord. Je mag het een en ander eventueel ook 30 dagen gratis uitproberen door middel van een testaccount. Dit vraag je snel en gemakkelijk aan via onze website.

Voor een touchscreen presentatiescherm moet je bij Screenlink zijn

De presentatieschermen touchscreen die wij leveren zijn zonder uitzondering van goede kwaliteit. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers voor wie het een uitdaging is om alle klanten voor 100% tevreden te stemmen. Ons personeel is in staat om ook jou deskundig te adviseren en te ondersteunen. We zijn een hechte groep en we gaan ver voor onze klanten. Een 9-5 mentaliteit past totaal niet bij ons. Meestal begint onze service tijdens het verkooptraject. We geven advies op basis van tientallen jaren ervaring. Daarnaast hebben we de servicedesk. Deze mensen zorgen voor een goede communicatie. Uiteraard zijn ze er ook als er eventueel problemen opgelost moeten worden. Al onze medewerkers beschikken over een klantgerichte houding. Wil je kennis met ons maken? Neem vandaag nog contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren. Kijk op onze site naar de contactmogelijkheden. Stuur je op werkdagen een mail? Dan ontvang je dezelfde dag nog een reactie van ons.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!