Presentatiescherm

Op een moderne manier presenteren met presentatiescherm

Wil je een presentatiescherm digitaal inzetten? Kies je ook voor een moderne manier van presenteren binnen jouw bedrijf? Dan ben je bij Screenlink aan het juiste adres. Als je dit wilt, kun je zelfs draadloos een van de schermen gebruiken. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Tijdens het presenteren kun je ook direct aantekeningen maken op het scherm. Als je dat wilt, zijn deze meteen op te slaan. Is het na de presentatie zinvol om deze aan de luisteraars mee te geven? Ook dat is eenvoudig te realiseren. Je slaat deze op als PDF en je mailt hem naar de gasten.

Onze oplossing voor jou

Veel mogelijkheden bij digitaal presentatiescherm

Wil je alle mogelijkheden van een presentatiescherm weten? Heb je specifieke wensen? Stuur ons een mail of vul het contactformulier in. Op werkdagen reageren we binnen een dag. Op werkdagen zijn we ook telefonisch of via de app bereikbaar. Wil je snel een antwoord op je vraag, gebruik dan onze chat. Wij hebben digitale presentatieschermen van I3 Technologie. Je hebt dan een 4K scherm en een digitale flip-over in een. Op die manier is draadloos presenteren vanaf je telefoon, je tablet of laptop heel gemakkelijk.

Een presentatiescherm digitaal uitproberen

Kijk online naar de mogelijkheden van een digitaal presentatiescherm. Volg een demonstratie of gebruik 30 dagen lang gratis een van onze schermen. Je kunt dan bekijken hoe het je bevalt. Wil je een van de presentatieschermen bestellen, dan kun je volledig vertrouwen op onze service. We komen het scherm zelf monteren en uiteraard leggen we de werking aan je uit. Heb je na verloop van tijd nog vragen, gebruik dan ook zeker onze steun en support. Screenlink kiest alleen voor producten van goede kwaliteit. Een klantgerichten houding en een goede service vinden wij helemaal vanzelfsprekend.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!