Professionele bedrijfscommunicatie

Aan de slag met professionele bedrijfscommunicatie

Heb jij een bedrijf waar een flink aantal mensen werkt? Dan zul je waarschijnlijk weten dat het niet altijd even makkelijk is om de bedrijfscommunicatie optimaal te laten verlopen. We raden je dan  aan om eens een kijkje te komen nemen bij Screenlink. We hebben namelijk een manier van communiceren voor je klaarstaan waarmee jij zorgt dat de mensen binnen je bedrijf altijd op de hoogte zijn van alle belangrijke ontwikkelingen. Je kunt het gebruiken om je mensen informatie te geven, maar je kunt je personeel er ook mee motiveren. We raden je dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij Screenlink hebt.

Onze oplossing voor jou

Bedrijfscommunicatie professioneel uitvoeren

Bij Screenlink maken we gebruik van narrowcasting. Bij narrowcasting laat je informatie zien op beeldschermen die binnen jouw bedrijf hangen. De mensen die bij je bedrijf werken kunnen dan op deze beeldschermen alle informatie lezen die relevant voor ze is. Stel dat er binnen je bedrijf een belangrijke ontwikkeling is die je relevant vindt, dan zet je dit met onze software heel eenvoudig op je beeldschermen. Maar je kunt hier bijvoorbeeld ook je mensen mee motiveren door positieve bedrijfsresultaten te laten zien. Zijn er nieuwe regels binnen je bedrijf? Ook deze kun je dan via narrowcasting op je beeldschermen vertonen.

Alles op het gebied van professionele bedrijfscommunicatie

Zonder goede communicatie kun je er eigenlijk op rekenen dat het minder goed gaat lopen binnen je bedrijf. We raden je dan ook aan om vooral eens contact met ons op te nemen als je meer wil weten over wat narrowcasting precies inhoudt. We laten je dan graag zien wat de mogelijkheden precies zijn, waarbij we je ook gelijk even tonen hoe onze handige software werkt. Samen met jou bouwen we aan een oplossing op maat, zodat jij je bedrijfscommunicatie professioneel aan kunt gaan pakken.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!