Professionele bedrijfspresentatie

Een professionele bedrijfspresentatie tonen

Het is binnen een bedrijf belangrijk dat je goed communiceert met je mensen. Ze willen graag op de hoogte gehouden worden, met een goede communicatie kan er daarnaast ook geen misverstand ontstaan over wat er allemaal belangrijk is binnen je bedrijf. Zijn er nieuwe regels? Dan is het goed als je mensen hier af en toe even aan worden herinnerd. Maar mocht er binnen je bedrijf een goede ontwikkeling zijn, dan is het ook goed om dit te delen en je mensen zo te motiveren. We raden je dan aan om eens een kijkje te komen nemen bij Screenlink als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om een professionele bedrijfspresentatie te maken. Een presentatie die je, wanneer je maar wilt, kunt vertonen aan je mensen.

Onze oplossing voor jou

Een bedrijfspresentatie die professioneel is

Bij Screenlink werken we met een vorm van communicatie die narrowcasting heet. Eenvoudig uitgelegd laat je hiermee informatie die relevant is voor jouw bedrijf zien op schermen die door je bedrijf heen hangen. Je hebt hierbij zelf de touwtjes in handen. Met behulp van onze software pas je namelijk heel eenvoudig aan wat jij wil delen met je mensen. Je zou het een klein beetje kunnen zien als een eigen televisieprogramma dat je alleen maar met je personeel deelt. Vandaar ook de naam narrowcasting in plaats van het van de tv bekende broadcasting.

Een bedrijfspresentatie professioneel opzetten

Als jij een systeem van Screenlink inzet om de communicatie met je mensen mee te regelen, dan kun je er op rekenen dat dit gewaardeerd wordt door je personeel. Niet alleen dat, je zorgt er zo ook voor dat je mensen altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, maar ook van wat er van ze verwacht wordt. Neem gewoon even contact met ons op als je hier meer over wil weten. We vertellen je graag wat voor mogelijkheden we je te bieden hebben en hoe jij deze ook in kunt zetten om een professionele bedrijfspresentatie mee te houden.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!