Reclamebord

Een reclamebord om jouw klanten te informeren

Om je klanten op een effectieve manier te informeren is een reclamebord digitaal een uitstekende oplossing. Uiteraard kun je niet zonder reclame. Het is belangrijk om reclame regelmatig te vernieuwen. Heb jij een eigen winkel? Dan wil je klanten trekken met regelmatige aanbiedingen. Ook nieuwe producten moeten onder de aandacht gebracht worden. Klanten vinden het daarnaast bijzonder prettig als zij op de hoogte zijn van actuele prijzen. Deel je deze informatie via posters? Laat je elke keer weer nieuwe posters drukken? Dat kost je veel tijd en helaas ook veel geld. De nieuwe, digitale manier van reclame maken gaat efficiënter en is uiteindelijk zeker goedkoper. Een digitaal reclamescherm is op elk moment aan te passen. Je kunt hierop teksten, video’s, foto’s en eventueel zelfs nieuwsberichten laten zien. Heb je interesse? Neem dan contact op met Screenlink.

Onze oplossing voor jou

Een digitaal reclamebord is tijd- en kostenbesparend

Het reclamebord is digitaal aan te sturen. Dit werkt zeer eenvoudig, dus ook je medewerkers zijn in staat om dit te doen. Je haalt op deze manier ongekende mogelijkheden in huis. De reclameboodschappen zien er op deze manier prachtig en helder uit. Daarnaast is het voor bezoekers en klanten haast onmogelijk om aan deze reclameborden voorbij te lopen. Ze vallen op en springen in het oog. Ze zijn aantrekkelijk en doen daardoor hun werk extra goed. Je kunt zelfs meerdere boodschappen of reclames achter elkaar laten zien. Dit is in te stellen en daarna werkt het automatisch. Zo is er voor iedere klant een passende aanbieding. Hoe lang de reclame of het bericht getoond wordt kun je ook helemaal zelf instellen.

Informatie over reclamebord digitaal aanvragen bij Screenlink

Een digitaal reclamebord lijkt jou wel wat? Neem dan contact op met Screenlink. Onze reclameborden bieden je zeer veel mogelijkheden. Bel of mail ons en we maken meteen een afspraak. We komen dan bij jou op locatie en we laten onze digitale reclameborden zien. We tonen vol trots onze prachtige schermen, maar ook laten we je kennismaken met onze software. Deze is onmisbaar om het reclamescherm gericht aan te sturen. Lijkt het je prettig om een reclamebord een keer uit te proberen? Maak dan zeker een afspraak met ons. We komen graag een keer bij je langs. Dit is overigens geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Je kunt ook een online demonstratie bij ons aanvragen. Zo kun je eerst eens online meekijken hoe het een en ander werkt. En in het geval van vragen altijd even contact met ons opnemen. Daar zijn we voor!

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!