Bewegend beeld verkoopt beter

We zien steeds meer  digitale reclameschermen in retail. Steeds meer wordt er voor een digitale optie gekozen in plaats van een traditionele reclameborden in retail. Maar waarom eigenlijk?

 

Narrowcasting Retail

Één reclamescherm. Eindeloze mogelijkheden.

Wellicht is het je al eens opgevallen dat er in de Nederlandse winkels steeds meer digitale reclameschermen te zien zijn.  Steeds meer wordt er voor een digitale optie gekozen in plaats van een traditionele reclameborden in retail. Maar waarom eigenlijk?

Allereerst geeft een digitaal reclamescherm je als retailer veel meer mogelijkheden dan bij traditionele reclameborden. Omdat video de mogelijkheid biedt je producten of diensten tastbaarder te maken, krijg je de mogelijkheid om een grotere aantrekkingskracht uit te oefenen op potentiële kopers. Zo kun je op een interactieve manier meerdere producten promoten binnen één advertentieslot. Daarnaast kun je je merk veel beter profileren door middel van een video. Ook kun je met een digitaal reclamescherm de beleving van een (potentiële klant) positief beïnvloeden door zowel informatie als merkbeleving effectief over te brengen.

Nieuwe producten met reclamescherm in retail onder de aandacht brengen

Heb je een winkelruimte waarin je nieuwe producten meer aandacht wilt geven? Een opvallend digitaal reclamebord kan daar erg goed bij helpen. Vier op de vijf consumenten vinden het immers prettig om een video te bekijken. Ook op informatief vlak kan een digitaal reclamebord uitkomst bieden. Denk aan een simpele demonstratie van hoe je een bepaald product gebruikt.

Digitaal reclamescherm in jouw winkel?

Bij Screenlink kunnen we je helpen om op toegankelijke wijze deze positieve toevoegingen te introduceren in jouwwinkel. Op die manier verhoog je de klantbeleving, trekken je advertenties meer aandacht en ben je helemaal klaar voor de toekomst.

 

aandacht trekken in winkel
Advies nodig?

Persoonlijk en eerlijk advies

We kijken graag mee naar de mogelijkheden.

Altijd en overal

Wat maakt
Screenlink uniek?

Inmiddels gebruiken honderden bedrijven in Nederland en Europa de narrowcasting oplossingen van Screenlink. Van kleine bedrijven met 1 scherm tot middelgrote bedrijven met meer dan 100 schermen. 

logo

Wij staan voor kwaliteit

Alle narrowcasting hard- en software die wij leveren zijn geselecteerd op kwaliteit. Hierdoor weten we zeker dat onze klanten lang van de gekozen oplossing gebruik kunnen maken.

logo

Krachtig en innovatief

De narrowcasting software wordt regelmatig voorzien van nieuwe functionaliteiten, hierdoor blijf je altijd bij de tijd en zijn onze systemen ook in de toekomst nog geschikt.

logo

Wij staan voor je klaar

Na de oplevering van het narrowcastingsysteem staat de service desk voor je klaar. Ben je je wachtwoord kwijt, heb je hulp nodig of heb je een storing, wij zorgen dat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt.

085-3030960