Digitaal reclamescherm

Jouw klanten informeren met een digitaal reclamescherm

Het is belangrijk om regelmatig reclame te maken. Als je bijvoorbeeld een winkel hebt, dan is het goed als klanten weten welke aanbiedingen en speciale prijzen ze kunnen verwachten. Om hier nu iedere keer nieuwe posters voor te laten drukken? Dit brengt niet alleen hoge kosten met zich mee, maar je moet ook rekening houden met de tijd die het kost om iets te laten drukken en bij jouw winkel te laten afleveren en vervolgens op te hangen.

Wat als je een digitaal reclamescherm zou hebben waar je direct aanpassingen op kunt maken? Een digitaal reclamescherm waar je eenvoudig teksten, foto’s of video’s op laat zien? Screenlink heeft deze mogelijkheid voor jou!

Onze oplossing voor jou

Jouw reclamescherm digitaal aansturen

Met een digitaal reclamescherm haal je ongekende, digitale mogelijkheden in huis. Jouw reclameboodschappen zien er op onze mooie schermen niet alleen prachtig en helder uit, maar je klanten of bezoekers kunnen eigenlijk niet meer om deze verleidingen heen. Je kunt er ook meerdere boodschappen op laten zien, die achter elkaar vertoond worden in het tempo dat jij wilt. Zo bied je jouw klanten een soort van digitale reclamefolder, waarop ze altijd zien welke aanbiedingen op dat moment het meest actueel zijn.

Behalve aanbiedingen kun je aan denken aan bijvoorbeeld het menu van je restaurant. Alles ziet er direct strakker uit op zo’n mooi scherm. En verandert er een keer een prijs voor een gerecht? Met een paar drukken op de knop staat deze prachtig aangepast op het digitale menu.

 

Dé oplossing voor digitale reclameschermen

Met een digitaal reclamescherm van Screenlink open je nieuwe mogelijkheden op het gebied van instore promotie. Wij komen graag een keer bij je langs om ons reclamescherm digitaal aan je te laten zien. Je ziet dan niet alleen de prachtige schermen, waarop elke boodschap in heldere en sprankelende kleuren wordt vertoond, maar ook de software waarmee je eenvoudig elk reclamescherm individueel inricht en aanstuurt. Hiermee maak je dus in een handomdraai een aanpassing aan de digitale informatie die op dat moment wordt vertoond.

Wil je een reclamescherm een keertje live zien werken? Maak een afspraak met ons en we komen graag een keer langs. Liever eerst een keertje online meekijken? Ook geen probleem. Vraag gewoon een online demonstratie aan zodat je de werking van een reclamescherm zelf kunt ervaren.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!