Sanilink

Sanilink heeft het momenteel vooral erg druk met de desinfectiezuilen, dit vanwege de uitbraak van Covid-19. Behalve dergelijke zuilen heeft Sanilink heel erg veel meer te bieden. Het aanbod spitst zich vooral toe op presentatiematerialen, materialen die doorgaans binnen 24 uur geleverd kunnen worden.

Onze oplossing voor jou

Sanilinks

Sanilinks producten zetten je bedrijf op de kaart. Banners, spandoeken en andere presentatiepakketten of een sponsorwall, Sanilinks representeren je onderneming op unieke wijze. Zet je bedrijf extra in de spotlight met dergelijke ronde en mobiele counters en bestel ook meteen je posters en flyers bij Sanilink. Er kan steeds maatwerk geleverd worden en je kunt prima zelf je ontwerpen aanleveren. Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je doorgaans de volgende werkdag de producten al thuis bezorgd. Bestel je na 15.00 uur en dien je de producten de volgende dag toch thuis bezorgd te hebben, neem dan contact op en er wordt gekeken naar de mogelijkheden die er zijn.

Sanilink kopen

Het bestelproces is erg eenvoudig. Het is niet heel veel meer dan het product kiezen en de opties aangeven. Je voegt het product vervolgens toe aan de winkelwagen, vult je gegevens in, kiest de verzendwijze en je rondt de bestelling af, nadat je in een veilige betaalomgeving afgerekend hebt. Bestanden kunnen overigens ook via WeTransfer aangeboden worden, gewoon mailen kan ook altijd. Sanilink kopen is dus niet al te ingewikkeld, zeker ook niet als je zoekt naar desinfectiezuilen, producten die nu erg populair zijn. De zuilen zijn behalve praktisch ook fraai. Ze bestaan uit roestvrij staal en zijn 16 kilogram zwaar. Bovendien is het plateau fraai afgewerkt waardoor je behalve een belangrijke product ook een product met uitstraling. Een ding is zeker, met de producten van Sanilink ben je altijd beter uit en vestig je op een unieke wijze de aandacht op je product of dienst.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!